Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκάλυψε στο «Καλό Μεσημεράκι» το προσκλητήριο του γάμου της

Η απρόσμενη έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκάλυψε στο «Καλό Μεσημεράκι» το προσκλητήριο του γάμου της

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι» θέλησε να κάνει έκπληξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον Νίκο Μουτσινά καθώς η ίδια μέσα σε όλα αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τον γάμο της που πρόκειται να γίνει τον ερχόμενο Μάιο.

Η γνωστή Influencer αλλά και μοντέλο, έχει αποφασίσει συνειδητά να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του αγαπημένου της συντρόφου. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι μέχρι στιγμής έχει αναβάλει αρκετές φορές τον γάμο του.

Ο κύριος λόγος είναι γιατί η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θέλει να είναι στην εντέλεια το νυφικό της look, όπως και παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της. Η Δήμητρα και ο Δημήτρης θα παντρευτούν την Κυριακή 1η Μαίου 2022 σε κτήμα στο Πόρτο Χέλι.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου έχει αλλάξει νιώθω λες και κατοικό στο φεγγάρι. Αυτός ο άνθρωπος με προστατεύει με υπεραγαπάει. Με λυπήθηκε ο θεός και μου έδωσε αυτόν τον άνθρωπο».

Η "εισβολή" της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Καλό Μεσημεράκι

Για αυτόν τον λόγο δεν δείχνει τον σύντροφο της στα social media

Τον απόλυτα έρωτα ζει το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύζυγο της, τον οποίο ωστόσο δεν μας τον έχει δείξει ακόμη.

Το πανέμορφο μοντέλο πριν από λίγες μέρες μας εξέπληξε όλους, δείχνοντας μας το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της, με το ερωτευμένο ζευγάρι να είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δήμητρα ωστόσο δεν μας έχει αποκαλύψει ποτέ ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να επιθυμούν να μάθουν τον λόγο.

Έτσι, η ίδια πραγματοποιήσε το απόγευμα της Παρασκευής ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δίνοντας μια ειλικρινή και αφοπλιστική απάντηση.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει και αυτό θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε.

Επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και αγαπάω ότι κάνω και ο άντρας μου με στηρίζει όπως κανείς άλλος έτσι και εγώ σέβομαι και στηρίζω την κάθε επιλογή του» είπε χαρακτηριστικά.