Τα τελευταία λόγια του Νίκου Τσουμάνη στην σύντροφό του

Απέραντη θλίψη για τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα τελευταία λόγια του Νίκου Τσουμάνη στην σύντροφό του

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατό του προήλθε από πνιγμό με tire up.

Ένας πολύ στενός φίλος του Νίκου Τσουμάνη, μίλησε στο thesstoday.gr και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή στη σύντροφό του.

Τι είπε ο Νίκος Τσουμάνης στη σύντροφό του πριν πεθάνει

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό.

Ακούμε διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος.

Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

Ποιος ήταν ο Νίκος Τσουμάνης

  • Ο Νίκος Τσουμάνης ήταν Έλληνας ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 8 Ιουνίου 1990. Ήταν ως αμυντικός στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. ξεκίνησε από της ακαδημίες τις ομάδας ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010.
  • Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague, έρχεται για να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, καθώς μετά την αποχώρηση και των δύο αριστερών μπακ, του δίνεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να αγωνιστεί.

Νίκος Τσουμάνης - Θάνατος

  • Ακόμα είναι Διεθνής με την Ελπίδων. Δυνατό του σημείο το αριστερό του πόδι. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
  • Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη