Απίστευτο "επεισόδιο" ανάμεσα σε Λιάγκα και Σκορδά - «Για έξι μήνες μετά τον γάμο...»

Επικό περιστατικό ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (5/10) η Ματίνα Ζάρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ακύρωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο. Η συζήτηση περί γάμου, έφερε χιουμοριστική διάθεση στον Γιώργο Λιάγκα και έτσι, η συζήτηση που είχε με τη Φαίη Σκορδά ήταν απλά απολαυστική.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν δείξει πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστοι και έτσι αρκετές φορές μιλάνε στον αέρα της εκπομπής τους για τον γάμο τους και για σκηνικά που είχαν βιώσει σαν ζευγάρι.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πλάκα στη Ματίνα Ζάρα και εκεί, η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Τιμωρία στο ένα πόδι αλήθεια»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής είπε: «για έξι μήνες μετά τον γάμο, αν δεν επικυρωθεί, χωρίζεις χωρίς να πας σε δικηγόρο». «Αλήθεια; Δεν μου το είχες πει» απάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον πρώην σύζυγό της να καταλήγει: «Στο είχα πει αλλά δεν το θυμάσαι…».

Επεισοδιακός ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά με τον Λιάγκα: "Όταν χωρίσαμε δεν ήταν εύκολο. Ο Γιώργος είπε στα παιδιά..."

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης 28/9 στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα υγείας που την βασανίζει, αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και στην επιστροφή αυτού στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό.

«Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”»

Για τον λόγο που χώρισαν επαγγελματικά: «Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε. Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Μιλάμε για έναν γάμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

«Όταν κάνω κάτι λάθος μου αρέσει να το λέω. Γενικά ήμουν υπερπροστατευτική και καταλαβαίνω ότι ήταν υπερβολικό. Με ακούει ο Γιώργος, εγώ τα σκέφτομαι περισσότερο, αλλά με ακούει», πρόσθεσε.

Τα νούμερα της τηλεθέασης την αγχώνουν, αλλά πάντα παραμένει ψύχραιμη. «Παλιά όταν έβγαιναν πολύ νωρίς ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταγα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράλληλα με το “Πρωινό”. Μου γινόταν πάντα πρόταση, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι θα κάνω μόνο ένα πράγμα. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να κάνω κάτι άλλο. Θέλω ζωντανό, δεν θα έκανα το “Ρουκ Ζουκ”, δεν με φτιάχνει».