Μαρία Κορινθίου: «Ήρθαν στα αυτιά μου τα πράγματα που λέγονται για εμένα»

«Έφαγα δυο τρία επαγγελματικά χαστουκάκια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Ήρθαν στα αυτιά μου τα πράγματα που λέγονται για εμένα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας πως φέτος το καλοκαίρι δέχθηκε μερικά επαγγελματικά «χαστούκια» που δεν περίμενε.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινίου

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν μεταβατικό στάδιο. Ήταν και πριν δύο χρόνια μεταβατικό στάδιο για μένα, στον χαρακτήρα μου, στην ωριμότητα. Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή.

Έφαγα δυο τρία επαγγελματικά χαστουκάκια. Ήρθαν στα αυτιά μου για άλλη μια φορά πράγματα που λέγονται για μένα, για μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής ότι “η Κορινθίου δεν θα δουλέψει ποτέ σε αυτή την εταιρεία παραγωγής”. Ξαφνικά έμαθα αυτό. Με δίδαξε να μην ασχολούμαι με… μπιπ…» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο Me Too, ένα θέμα που την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς και εκείνη είχε μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα συμβαίνουν.

«Τώρα ξαφνικά όλοι #Metoo, που οι μισοί από αυτούς ειρωνεύονταν» - Ξέσπασε άσχημα η Μαρία Κορινθίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό κίνημα Metoo.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από άγνωστο άνδρα έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό. Η Μαρία Κορινθίου είχε αποκαλύψει το εν λόγω γεγονός το οποίο όμως πολλά πάνελ το υποτίμησαν και αμφέβαλλαν.

«Υπήρξαν κάποια πάνελ που ειρωνεύονταν αλλά τώρα είναι όλοι υποστηρικτές του κινήματος #MeToo. Αυτό δεν μπορώ εγώ σε όλο αυτό το σύστημα το ψεύτικο. Υποφέρω! Και όσο μεγαλώνω, υποφέρω περισσότερο.

Τώρα ξαφνικά όλοι #Metoo, που οι μισοί από αυτούς ειρωνεύονταν… Ένα μπάχαλο!».