Η απάντηση του Χάρη Ρώμα στη Μιμή Ντενίση - «Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να...»

«Το θέμα προέκυψε από το πουθενά, δεν είδα τι δήλωσε η Μιμή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απάντηση του Χάρη Ρώμα στη Μιμή Ντενίση - «Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να...»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (5/10) στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όλα άρχισαν χθες, Δευτέρα 4/10 όταν η Μιμή Ντενίση η οποία πρωταγωνιστεί στην πολυδιαφημιζόμενη ταινία, Σμύρνη μου αγαπημένη, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και με αφορμή το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε επέρριψε ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής για το γεγονός πως με το πέρας των γυρισμάτων, καταστράφηκαν τα σκηνικά στον Φαληρικό Όρμο.

Η απάντηση του Χάρη Ρώμα στη Μιμή Ντενίση

«Όπως διαβάσατε στο Δελτίο Τύπου που στείλαμε εμείς θα κάνουμε σειρά εκδηλώσεων μιας κι είναι φέτος τα 100 χρόνια. Αναγνωρίζοντας τον συμβολισμό της ταινίας, η Περιφέρεια Αττικής και το τμήμα Πολιτισμού συνδράμαμε έμπρακτα. Διαθέσαμε και μηχανήματα για την διαμόρφωση του χώρου και πήραμε μια ευθύνη. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να συνδράμουμε σε οτιδήποτε ζητήθηκε. Το θέμα προέκυψε από το πουθενά, δεν είδα τι δήλωσε η Μιμή.

Πράγματι ποτέ δεν κατατέθηκε πρόταση δήλωση για την αξιοποίηση του σκηνικού. Από την αρχή ήταν γνωστό ότι αξιοποιείται το σκηνικό… Εμείς βοηθήσαμε τα μάλα. Για αν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το θεματικό πάρκο δεν είναι ένα απλό σκηνικό, χρειάζεται μια μεγάλη υποδομή και λεφτά…

Δεν το αποδομήσαμε εμείς, ήταν έτσι συμφωνημένο από την αρχή… Δεν συντηρείται έτσι απλά ένα θεματικό πάρκο και δεν είναι ότι πιο εύκολο… Φαντάζομαι η γυναίκα θα το είπε για να υπερτονίσει πόσο ωραίο είναι το σκηνικό της και θα είναι περήφανη» δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε»

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για τη Μιμή Ντενίση, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη της μητέρα. Η ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά πολύ γλυκά λόγια για εκείνη.

Η Μιμή Ντενίση έχει εξηγήσει πολλές φορές πόσο πολύ την επηρέασε ο θάνατος της μαμάς της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως δυσκολεύεται πολύ να επισκεφθεί τον τάφο της καθώς σφίγγεται το στομάχι της.

«Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά! Κι ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!! Όρθια χαμογελαστή λες κι έφευγε ταξίδι!! Έτσι την έχω στον νου μου και τη θαυμάζω για ό,τι έκανε στη ζωή της. Πνευματώδης δυνατή γενναιόδωρη καλλιεργημένη προχωρημένη φιλοσοφημένη. Ό,τι είμαι κι ό,τι έχω καταφέρει προέρχεται από εκείνη!!

Με στήριζε με δικαιολογούσε δεν μ΄ άφηνε να δειλιάζω ποτέ. Κυρίως, όμως, ήταν η έμπνευση μου κι ο συνομιλητής μου σε κάθε σχέδιο. Σ΄ εκείνη διάβαζα πάντα τα έργα μου σ΄ εκείνη περιέγραφα τα σχέδια και τα όνειρα μου. Και πάντα είχε μια ακόμα ιδέα να προσθέσει. Μεγάλο κενό η απουσία της.

Είναι, όμως, πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας κάθε μέρα. Η κόρη μου, η αδερφή μου, ο ανιψιός μου, όλοι είμαστε συνέχεια αυτής της μοναδικής γυναίκας που ήταν η μητέρα μου!! Αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να τη φέρουμε στην μνήμη των άλλων. Όχι στην δική μας γιατί εκεί μένει μόνιμα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.