Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη - «Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα...»

Νέες αποκαλύψεις για τον ποδοσφαιριστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη - «Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα...»

Ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Ο ποδοσφαιριστής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατό του προήλθε από πνιγμό με tire up.

Οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Τσουμάνη

«Μαύρη μέρα σήμερα. Η τελευταία μας επαφή ήταν την Παρασκευή. Του έδινα χρήματα και τα επέστρεφε. Είχε οικονομικές δυσκολίες και το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης.

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι χρωστούσε περισσότερα χρήματα. Χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Η αστυνομία κάνει λόγω για ένα ασυνήθιστο περιστατικό και αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

« Το σίγουρο είναι πως για να αυτοκτονήσει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, ήθελε πάρα πολύ να χάσει η ζωή του για να χρησιμοποιήσει τέσσερα δεματικά», τόνισε ο ιατροδικαστής, πρόεδρος ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων.

Ποιος ήταν ο Νίκος Τσουμάνης

  • Ο Νίκος Τσουμάνης ήταν Έλληνας ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 8 Ιουνίου 1990. Ήταν ως αμυντικός στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. ξεκίνησε από της ακαδημίες τις ομάδας ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010.
  • Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague, έρχεται για να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, καθώς μετά την αποχώρηση και των δύο αριστερών μπακ, του δίνεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να αγωνιστεί.
  • Ακόμα είναι Διεθνής με την Ελπίδων. Δυνατό του σημείο το αριστερό του πόδι. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
  • Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη