Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού για τον δεύτερο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού για τον δεύτερο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά την αργοπορία της και το απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού, η Φαίη Σκορδά τους άφησε όλους άφωνους όταν θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα πως Βανδή - Μπισμπίκης είναι σε σχέση.

Η απάντηση της Σκορδά για το γάμο της με τον Λιάγκα

«Γράφανε όλοι το καλοκαίρι ότι παντρευόμαστε και ήθελα να πάρω τηλέφωνο, αλλά είπα άστο», είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ναι, αλλά το δημοσίευμα δεν είχε φωτογραφία από τον γάμο, εδώ όμως έχει βγει για το θέμα της Βανδή», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής με χιούμορ.

11 χρόνια νεότερος και Πολιτικός Μηχανικός - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να βρίσκει στο πρόσωπο ενός κατά 11 χρόνια νεότερου τον έρωτα, λίγο καιρό αφότου χώρισε με τον Νίκο Ηλιόπουλου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

Μπορεί πολλοί να θέλουν και να εξυφαίνουν σενάρια για πιθανή επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την επιστροφή του στο Πρωινό, σε συνδυασμό με τον χωρισμό της παρουσιάστριας αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ένας 30χρονος άνδρας είναι αυτός που την έκανε να νιώσει ξανά τα βέλη του έρωτα, με τους δυο τους να περνούν όμορφες στιγμές. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του περιοδικού Ciao στο πλευρό της έχει έναν καλλονό, Πολιτικό Μηχανικό.