Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά - «Πόνεσε το συκώτι μου»

Έτρεχε στο πλατό για να κάνει την είσοδο της, χωρίς να έχει καταλάβει πως τραβάει η κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά - «Πόνεσε το συκώτι μου»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό του ΑΝΤ1, όταν η Φαίη Σκορδά μπούκαρε τρέχοντας στην εκπομπή, καθώς είχε αργήσει να φτάσει στο κανάλι. Μάλιστα, η ημέρα της ξεκίνησε περίεργα από νωρίς το πρωί, όταν έβγαλε στο σχολικό τα παιδιά της με τις παντόφλες και το νυχτικό της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε θεαματική είσοδο, καθώς έτρεξε στο πλατό προσπαθώντας να φτάσει στην πόρτα που μπαίνουν στην έναρξη για να καλημερίσει τους τηλεθεατές, όμως δεν είχε καταλάβει πως η κάμερα την τραβούσε καθ' όλη την διάρκεια, με τον Γιώργο Λιάγκα να την κοιτά σαστισμένος, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα τους για το διαζύγιο τους.

«Όποιος με πέτυχε σήμερα έξω στην Βούλα μπροστά στο σχολικό με παντόφλες με το νυχτικό, συγγνώμη συγγνώμη που σας χάλασα την αισθητική», είπε η Φαίη Σκορδά με χιούμορ.

Βίντεο από την είσοδο της Σκορδά στο πλατό του Πρωινού

«Σκοτώθηκαν» Λιάγκας και Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Το πρωί της Τρίτης (28/9), η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τη Δέσποινα Βανδή σε κοινή έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, γεγονός που έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι οι δυο τους καθώς και για το πόσο ωραία είναι η Δέσποινα Βανδή «για την ηλικία της».

«Η Βανδή με τον Μπισμπίκη τι σχέση έχουν; Είναι φίλοι, γνωρίζονται; Από πού γνωρίστηκαν δηλαδή; Ήξερες εσύ ότι κάνει παρέα ο Μπισμπίκης με την Βανδή; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω. Αφήνει η εφημερίδα αιχμές ότι υπάρχει κάτι άλλο ανάμεσά τους; Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Είναι ωραίος άντρας ο Μπισμπίκης και η Βανδή για 50αρα… Δεν υπάρχει ωραιότερη 50αρα στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σχόλιό του αυτό ωστόσο έκανε έξαλλη την Φαίη Σκορδά η οποία έσπευσε να του απαντήσει: «Γιατί δεν φιλτράρεις λίγο αυτά που λες; Πρέπει να πεις και την ηλικία; Εσύ για τα χρονάκια σου μια χαρά είσαι».