Ηλίας Βαλάσης: "Είχα ένα ατύχημα και..." - Το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

"Παρακαλούσα το Θεό να ζει η γυναίκα μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Βαλάσης:

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο Survivor -δείτε εδώ το ποσό που είχε πάρει από την συμμετοχή του- αλλά και στο ατύχημα που είχε πριν 16 χρόνια.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση

«Ήμουν πάντα ο reality. Ήμουν τόσα πράγματα στη ζωή μου, 25 χρόνια ήμουν βατραχάνθρωπος, αλλά για αυτούς ήμουν μόνο ο reality.

Πριν από 16 χρόνια είχα ένα ατύχημα και έσπασα 17 πλευρά. Τότε που είχε πει ο πνευματικός μου να μη χωρίσω τη γυναίκα μου γιατί ο Θεός θα με συνετίσει, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πάω σπίτι, τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, πριν παντρευτούμε, και της λέω χωρίζουμε. Καβαλάμε το μηχανάκι και στο επόμενο στενό χτυπάμε μετωπική με ένα άλλο αμάξι, απογειώνεται η Θεοδώρα στα 15 μέτρα και εγώ έπεσα και έσπασα 17 κόκαλα. Παρακαλούσα το Θεό να ζει η γυναίκα μου. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν είχε ούτε μία γρατσουνιά και εκεί της είπα ότι θα παντρευτούμε».

Για το Survivor είπε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με ανθρώπους του Ατζούν και τους είπα να με πάρουν αν γίνει All Star Survivor και μείναμε εκεί. Για τα λεφτά θα το έκανα, όλα τα υπόλοιπα είναι μια κουταμάρα».

Για το The Bachelor :«Πώς βάζεις τα σάλια σου μέσα στα σάλια του άλλου που πριν από λίγο φιλούσε κάποια άλλη. Δες σε ξευτελίζει αυτό το πράγμα;».

«Δεν έχω μεγαλώσει με οικογένεια, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί»

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μέσα σε όλα εξομολογήθηκε πως υπήρχε ένα κακοποιημένο παιδί.

Ο Ηλίας που υπήρξε ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας είπε αρχικά: «Ήταν επιλογή μου να πάω στα ΟΥΚ, για να πας στην κόλαση, εσύ αποφασίζεις. Μου έλειπε πολύ να έχω αδέρφια, να έχω ομάδα, να είμαι μέσα σε μια οικογένεια, μου έλειπε πολύ. Δεν έχω μεγαλώσει πολύ με οικογένεια, όπως έχετε μεγαλώσει οι υπόλοιποι, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί.

Είμαι από μηδέν, όχι μόνο εγώ, όλοι οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω μου. Σου κάνει παράξενο; Σε ένα σχολείο που ήμασταν 150 παιδιά, τα 120 ήταν στην ίδια φάση με εμένα. Γιατί να υπάρχει συγκάλυψη στην οικογένεια; Χτύπησες τα παιδιά; Στον εισαγγελέα. Δεν με νοιάζει αν είσαι άντρας μου».

Ο Ηλίας Βαλάσης αμέσως μετά δήλωσε: «Ήμουν ένας άνθρωπος με κατεστημένα, πλέον δεν χρειάζεται να μεθύσω για να είμαι ο εαυτός μου. Αν δεν έπινα, δεν λειτουργούσα. Δεν μπορούσα να πω σ’ αγαπώ ή μου λείπεις. Το θέατρο με βοήθησε πολύ να είμαι ο εαυτός μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, τη γυναίκα μου τη “σταύρωσα”».

Για το Survivor και τη Φάρμα, ο Ηλίας Βαλάσης τόνισε: «Στο Survivor υπήρχαν άνθρωποι που αν έμπαινες σε κλουβί με άγρια ζώα είχες περισσότερες πιθανότητες να βγεις σώος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με το κόψε ράψε στο μοντάζ βγήκε ο κακός.

Για πάνω από έξι μήνες είχα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι μου και έβγαινα από την πίσω πόρτα. Αισθάνθηκα πολύ αδικημένος για την αποχώρησή μου από το Survivor. Ως παρουσιαστή στη Φάρμα δεν με υπερασπίστηκαν ώστε να με καθιερώσουν».

Ηλίας Βαλάσης εξομολόγηση