Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Μαρίνου Κόνσολου

«Δεν άντεξε ο οργανισμός μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Μαρίνου Κόνσολου

Θετικός στον κορωνοϊό έχει βρεθεί και ο Μαρίνος Κόνσολος, καθώς είναι ζευγάρι στο Just the 2 of us με την Ελένη Δήμου η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τον ιό και τα όσα βιώνει σοκάρουν. Ο ηθοποιός λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του.

Η υγεία του Μαρίνου Κόνσολου

«Από τα δεδομένα της εβδομάδας πρώτα νόσησε η κ. Δήμου και ήταν αναπόφευκτο να κολλήσω κι εγώ. Δεν έχει όμως σημασία. Με την κ. Δήμου είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία, μιλάμε 2-3 φορές τη μέρα» σχολίασε και συνέχισε:

«Στην παραγωγή τηρούμε όλα τα μέτρα, αποστάσεις, μάσκες, κάθε μέρα κάνουμε μοριακά και rapid τεστ. Όπως μου είπε ο γιατρός μου ήταν δυνατός ο οργανισμός μου, έκανα 4 μοριακά που έδειχναν αρνητικά, όμως στη συνέχεια δεν άντεξε ο οργανισμός, έπεσε και το 5ο βγήκε θετικό. Είναι μια πολύ ύπουλη ασθένεια που δεν ξέρεις πώς θα σου κάτσει και πώς θα γυρίσει. Εγώ το περνάω ήπια, είχα πυρετό τις πρώτες μέρες, σταμάτησε και τώρα έχω μπούκωμα και πονοκέφαλο».

Όσον αφορά την Ελένη Δήμου: «Μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Είναι συγκλονιστικό αυτό που της συμβαίνει. Συζητάμε πολλά πράγματα. Εκτός από την υγεία είναι και το θέμα της ψυχοσύνθεσης.Το να κλείνεσαι μόνος στο σπίτι και να μην έχεις επαφή με κανέναν, αυτό είναι το χειρότερο. Είναι και ο φόβος του πώς θα εξελιχθεί. Πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου να φοβάμαι. Το εμβόλιο ήταν σωτήριο και οφείλω να το πω. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κάνω μοριακά τεστ, έχω κλείσει μία εβδομάδα με κορωνοϊό».

Η ανακοίνωση που είχε κάνει ο Κόνσολος για τον κορωνοϊό

«Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορονοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live!

Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Μαρίνος Κόνσολος θετικό κρούσμα στο J2US