Θανάσης Πατριαρχέας: "Μέχρι και την τελευταία μέρα του..." - Η αποκάλυψη που έκανε για τον Φιλιππίδη

"Εγώ δεν ήξερα τίποτα..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανάσης Πατριαρχέας:

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (6/10) ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόκειται να εισβάλλει στον Σασμό, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (διαβάστε εδώ και τις τελευταίες δηλώσεις του δικηγόρου του).

Το σχόλιο του Πατριαρχέα για τον Φιλιππίδη

«Αυτοί που έχουν κάνει διάφορα άσχημα πράγματα πρέπει να αποκλειστούν. Από την άλλη, είναι 400 άτομα ακόμα που έχουν δουλέψει και ξαφνικά τους κόβεται ένα κομμάτι της επιβίωσής του. Νομίζω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κοπούν.

Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Μέχρι και την τελευταία μέρα του μίλαγα στον πληθυντικό. Ποτέ στον ενικό. Και ξαφνικά σκάει όλο αυτό και λέω “που ήμουν; τι έγινε;”. Ακούστηκαν διάφοροι να λένει ότι όλοι ξέραμε. Όχι εγώ δεν ήξερα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης στη φυλακή πληρώνουν την αλαζονεία τους»

Στην εφημερίδα Real μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, τονίζοντας πως και οι δύο πληρώνουν την αλαζονική στάση που κράτησαν.

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν ασχοληθεί αρκετά με το κίνημα Me Too και έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δύο υποθέσεις, κυρίως για αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Και οι δυο προφυλακισμένοι δε πληρώνουν τόσο τα ίδια τους τα αδικήματα, όσο την αλαζονεία τους. Μιλάμε για δυο πολύ αλαζονικά άτομα. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, συχνά οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια. Το λέω για όλη την κοινωνία αυτό. Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες. Τα όρια καμιά φορά είναι και δυσδιάκριτα, δεν είναι ακριβείας.

Πότε το φλερτ αρχίζει να γίνεται παρενόχληση; Και φυσικά δε προσπαθώ να καλύψω κανενός τα ατοπήματα. Το φλερτ εμπεριέχει το στοιχείο της διεκδίκησης. Διεκδικείς έναν άνθρωπο ερωτικά. Για εμένα προσωπικά, τα όρια δεν είναι δυσδιάκριτα. Μπορώ να αντιληφθώ πότε τα ξεπερνάω. Τα όρια αυτά καθαυτά, όμως, είναι υποκειμενικά.

Ορέστης Τζιόβας Φιλιππίδης Λιγνάδης

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν πράγματα, εγώ τα έχω ακούσει και από αλλού. Η γενική κατακραυγή και το συντονισμένο κίνημα εναντίον τους έχουν να κάνουν κυρίως με την αλαζονεία τους, η οποία τους οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζεται ένα επίπεδο, μόρφωση και καλλιέργεια για να μπορείς να θέσεις όρια. Σε καμία περίπτωση δε τους υπερασπίζομαι» δήλωσε ο ηθοποιός.