Γιώργος Ασημακόπουλος: "Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει" - Σοκάρει με την περιπέτεια υγείας του

"Σώθηκα από θαύμα!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος:

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor που αποτελεί πλέον παρελθόν από το Πρωινό, αποκάλυψε την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

Πιστεύεις στον Θεό;

Πάρα πολύ. Πάω στον Αρχάγγελο Πανορμίτη, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει μια περιπέτεια υγείας, που πήγα να χάσω τη ζωή μου.

Τι είχε συμβεί;

Είχα πάθει μια μορφή άτυπης πνευμονίας από ένα ταξίδι στον Καναδά. Οι γιατροί δεν είχαν διαπιστώσει τι συνέβαινε και όπως κοίταζα το κινητό ψάχνοντας εφημερεύον νοσοκομείο, βλέπω το «Σωτηρία». Επέλεξα να πάω εκεί, χωρίς να ξέρω ότι είναι το καλύτερο πνευμονολογικό κέντρο, γιατί τη μητέρα μου την λένε Σωτηρία και έχω γεννηθεί 6 Αυγούστου τη μέρα του Σωτήρος.

Κατά τύχη, εκεί ήταν ένας κορυφαίος γιατρός από την Αμερική, που ήταν ειδικός στην παρακέντηση. Στην ακτινογραφία θώρακος δεν φάνηκε τίποτα, μετά μου έκαναν αξονική και είδαν ότι έχω υγρό στον αριστερό πνεύμονα. Ο άνθρωπος τα παράτησε όλα και μου έκανε παρακέντηση πάνω στο μηχάνημα, δεν κατέβηκα καν. Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό. Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει. Σώθηκα από θαύμα και με έταξα στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη στη Σύμη.

Έμεινες καιρό στο νοσοκομείο τότε;

Έμεινα έναν μήνα, που πέρασε δραματικά. Καθόμουν σε ένα κρεβάτι, περιμένοντας να αναρρώσω. Ήταν μια εμπειρία που πήγα να χάσω τη ζωή μου για μια μέρα και για κάτι λάθος γνωματεύσεις γιατρών.

 Γιώργος Ασημακόπουλος περιπέτεια υγείας

«Έφυγα από την εκπομπή, με έκανε unfollow και...»

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το Πρωινό, ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τον έκανε unfollow στο Instagram, ενώ τόνισε πως στην πρεμιέρα του James Bond, δεν τον χαιρέτησε καν.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και συνέχισε "αδειάζοντας" τον παρουσιαστή: «Ένιωθα ότι ήμουν βάρος. Την πρώτη μέρα, αντί να με παρουσιάσουν, να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου. Ο Γιώργος Λιάγκας με έκανε unfollow, οπότε τον έκανα κι εγώ. Βρεθήκαμε και στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, αλλά δεν με χαιρέτησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;».