"Με διέλυσες..." - "Έσπασε" ο Γιώργος Παρτσαλάκης στον αέρα του MEGA

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10) ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Συγκεκριμένα, η Κάλλια Καστάνη είχε ετοιμάσει για τον ίδιο ένα αφιερωματικό βίντεο. Μόλις τελείωσε, ο ηθοποιός "έσπασε" και συγκινήθηκε.

«Πωπωπω μας διέλυσε…» είπε χαρακτηριστικά με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει:«Συγκινήθηκες κι εγώ συγκινήθηκα μαζί σου … Ήταν ένα βίντεο που ήθελε να περάσει λίγο απ’ όλα από εσένα και τη ζωή σου... Στο έχω πει έχεις ζήσει πολλές ζωές, έχεις κάνει πολλά ξεκινήματα. Έχεις πέσει και έχεις ξανασηκωθεί και πάλι από την αρχή.»!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρόσθεσε: «Αυτό είναι η ζωή, να παλεύουμε στην χαρά και στον πόνο… Δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη, μετά από χρόνια το συνειδητοποίησα αυτό. Πρέπει να διαχειρίζεσαι και τον πόνο και τη χαρά εσύ, αλλιώς μπορεί να σε διαλύσουν τελείως… Με τα χρόνια πέρασα πολλά, τα χειρίστηκαν άλλοι και έρπε να τα χειριστώ εγώ… ». Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.

Η συγκίνηση του Γιώργου Παρτσαλάκη στην Ελένη

Η νέα καθημερινότητα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει υιοθετήσει μια νέα καθημερινότητα μετά την περιπέτεια με την υγεία του, η οποία και στην αρχή είχε ανησυχήσει την οικογένειά του, αλλά και τους θαυμαστές του. Όλα αυτά ωστόσο αποτελούν παρελθόν.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε νιώσει αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και αναγκάστηκε να μείνει μερικές ημέρες, μέσα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην καρδιολογική κλινική.

Στην αρχή τα νέα ανέφεραν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, αργότερα όμως έγινε γνωστό πως η περιπέτειά του ήταν μία κρίση με την καρδιά του, πράγμα που τον έκανε να αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ύστερα από συστάσεις των γιατρών του, αποφάσισε να δώσει τέλος στο τσιγάρο, να περάσει πιο ήρεμα τις μέρες του στο σπίτι, μιας και η πανδημία δεν επιτρέπει και πολλά για τις ευπαθείς ομάδες, και να αφοσιωθεί στην μαγειρική που λατρεύει αλλά και στα παιδιά του.

Τώρα ο ηθοποιός είναι και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και έκανε μια ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε στην θάλασσα μαζί με τον γιο του. "Καλό καλοκαίρι" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί. Μάλιστα ο ίδιος είχε κάνει και ένα επικό ποστ, όσο ήταν ακόμα σε καραντίνα στην Κύπρο.