GNTM 4: Σε εκπομπή του OPEN η Ραφαέλα Ροδινού - Αγνώριστη και με διαφορετικό μαλλί

Και λέγαμε που την έχουμε ξανά δει...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Σε εκπομπή του OPEN η Ραφαέλα Ροδινού - Αγνώριστη και με διαφορετικό μαλλί

Λίγο το ύψος, λίγο τα ράστα, λίγο η ομορφιά της και λίγο το makeover που της κάνανε χθες (6/10), η Ραφαέλα Ροδινού είναι σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού GNTM.

Μπορεί οι περισσότεροι να την γνωρίσαμε φέτος, ωστόσο η Ραφαέλα έχει ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση και μάλιστα πέρσι.

Το νεαρό μοντέλο συγκεκριμένα είχε πάρει μέρος στο Style me Up που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Η ίδια που είναι αγνώριστη και με τελείως διαφορετικό look, είχε αποκαλύψει στη Μαρία Μπακοδήμου ότι είχε λάβει και τον τίτλο της σταρ Ελλάς.

Η εμφάνιση της Ραφαέλας στο Style me up

Ποια είναι η Ραφαέλα Ροδινού

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της.

Το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα της θεωρεί πως είναι το κλειδί για μια θέση στο σπίτι. Μακριά από την Κρήτη, θα της λείψει ο σκύλος της, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές της και το… άφθονο φαγητό.

Μotto: “Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε τον προορισμό του”

GNTM 4 Ραφαέλα Ροδινού

Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι - Τα πάνω κάτω στο STAR

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο από τώρα έχουν βγει τα φαβορί στο GNTM 4 που μάλλον ανάμεσα τους κρύβεται ο μεγάλος νικητής. Κανείς όμως δεν περίμενε πως από τώρα θα έχουμε οικειοθελή αποχώρηση και μάλιστα από παίκτη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο παίκτης που ζήτησε να φύγει από το ριάλιτι μοντέλων δεν είναι αυτός που έχασε δικό του πρόσωπο πριν από λίγες μέρες αλλά... ο Βασίλης Παρωτίδης, ένα από τα αγόρια που έχουν κάνει θραύση.

Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο μικρή σημασία έχει, μιας και φημολογείται πως είναι ήδη έξω. Ωστόσο, οι συντελεστές του παιχνιδιού προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

GNTM 4 φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι