Μαίρη Μηλιαρέση: «Όταν δεν έχεις δουλειά πρέπει να κάνεις αυτό που...»

«Κάποιες φορές σκέφτηκα με πικρία ότι όλες κάνουν παιδιά και συνεχίζουν την καριέρα τους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαίρη Μηλιαρέση: «Όταν δεν έχεις δουλειά πρέπει να κάνεις αυτό που...»

Μετά από την τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή «The 2night show», η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA. Μέσα σε όλα, η ίδια δεν έχει αποκλείσει τον έρωτα από τη ζωή της, ωστόσο αυτός αν προκύψει θα πρέπει να είναι δυνατός και κεραυνοβόλος.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν δε με χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθώ. Αν υπάρξει κάποιος που μπορεί να κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη, εδώ είμαι».

Για την απουσία της από την τηλεόραση δήλωσε πως της λείπει πολύ, αλλά τόνισε πως, σταμάτησε λόγω της κόρης της και μετά έπρεπε να κάνει άλλες δουλειές για να επιβιώσει. «Όταν δεν έχεις δουλειά πρέπει να κάνεις αυτό που σου προτείνουν.

Κάποιες φορές σκέφτηκα με πικρία ότι όλες κάνουν παιδιά και συνεχίζουν την καριέρα τους», ανέφερε ενώ για την μητρότητα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ πιο δύσκολο να απογαλακτιστεί η μαμά από το παιδί παρά το παιδί από τη μαμά. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την κόρη μου».

Οι δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση

Μαίρη Μηλιαρέση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της - «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι μου»

Στην εκπομπή «Pop up» μίλησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφέρθηκε στο τηλεμάρκετινγκ αλλά και τις εποχές που δεν είχε χρήματα να πληρώσει το νοίκι της.

«Η δουλειά είναι δουλειά. Το να επιβιώσει κάποιος μέσα από τη δουλειά του είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Ευτυχώς που κάνω τα πάντα και είμαι ευέλικτη, γιατί έτσι έχω επιβιώσει μέχρι σήμερα. Στην αρχή, δεν ένιωθα καλά με το τηλεμάρκετινγκ, ντρεπόμουν. Και το σταμάτησα μετά, γιατί οι συνθήκες άρχισαν να γίνονται δύσκολες. Παρακαλούσα να πληρωθώ, για να πληρώσω το νοίκι μου», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Μηλιαρέση πρόσθεσε: «Το όνομα του “τσαμπουκά” μού βγήκε από τα καλλιστεία. Στα καλλιστεία ξέραμε από πριν ποιες θα βγουν. Πήγα στο περιοδικό “Ρομάντζο” και τους είπα ότι τα καλλιστεία είναι στημένα και θα κάνω δηλώσεις. Μετά τα καλλιστεία, έβγαλα την κορδέλα μου κι έφυγα». Δείτε εδώ στο μεταξύ και τη νέα δημιουργική ασχολία της Μαίρης Μηλιαρέση!

μαίρη μιαλαρέση pop up