Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί...»

«Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί...»

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα μίλησε για τα παιδιά του, την σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του αλλά και για το μαγαζί που έχει ανοίξει.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Το μαγαζί ξεκίνησε για να μπορώ να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτή τη δουλειά πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις στους στραβούς τον μονόφθαλμο γιατί πρέπει να επιβιώσεις.

Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και πολλά χρόνια. Σε μία από τις πρώτες μου δουλειές, ο παραγωγός μου χρώσταγε 50.000 δραχμές. Την τέταρτη φορά που πήγα στο γραφείο και δεν με πλήρωσε, ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου συμπλήρωσε: «Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτά ύψος, βάρος και νοημοσύνη. Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους, τον υπέροχο πατριό τους και ένα καινούργιο αδελφάκι.

Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα παρά στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τον πόνο του ότι μου λείπουν τον συμβιβάζω με το γεγονός ότι εκεί είναι καλύτερα».

Οι δηλώσεις του Τόνυ Δημητρίου

Τόνυ Δημητρίου: «Έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας»

ΟΤόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «πατέρας».

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα, εξομολογήθηκε πως αν η σύντροφος του ήθελε να κάνουν οικογένεια, θα έμπαινε στην διαδικασία να το σκεφτεί και να το συζητήσει.

«Τρώω συνέχεια κι έχω χάσει βάρος γιατί επιλέγω την υγιεινή απόλαυση. Έχω υπάρξει και παλαιότερα επιχειρηματίας. Πρέπει να έχεις την οικονομική δυνατότητα να λες και όχι. Νομίζω ότι έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας. Αν το θελήσει η σύντροφός μου, το ξανασυζητάμε.

Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Έχω υπάρξει πολλές φορές παντρεμένος “ψυχικά” στη ζωή μου. Με τη δουλειά που κάνω θα ήταν πολύ δύσκολο να έχω εγώ μόνο την επιμέλεια των παιδιών μου. Δεν ήμουν ποτέ sex symbol, σπάνια ήμουν ο… αγαπητικός της βοσκοπούλας. Για έναν έρωτα έχω σηκωθεί κι έχω πάει στη Βραζιλία για ένα μήνα με λίγα λεφτά στην τσέπη».

Τόνυ Δημητρίου για το αν θα γίνει πατέρας