Δήμος Αναστασιάδης: «Γάμο δεν ξέρω αν θα δείτε. Δεν είναι...»

«Το παιδί μας έχει...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμος Αναστασιάδης: «Γάμο δεν ξέρω αν θα δείτε. Δεν είναι...»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης, μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τον γιο του , την σύντροφό του Τζένη Θεωνά αλλά και για την καθημερινότητά του. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε κι σε απρόοπτα γεγονότα που του έχουν συμβεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω έναν φίλο γκαντέμη. Όταν βγήκα στη σκηνή χαλάσανε τα μικρόφωνα, έπεφταν τα ηχεία. Από τότε τον αγιάζουμε και τον ξεματιάζουμε». Και συνέχισε λέγοντας: «Γάμο δεν ξέρω αν θα δείτε.

Δεν είναι στα σχέδιά μας. Το παιδί μας έχει αίσθηση του χιούμορ, τον παρακολουθούμε και μας διασκεδάζει. Μού έχει πει και έχω «λιώσει» «μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ». Και πρόσθεσε: «μου αρέσει ο αθλητισμός, να έχω υγεία στο σώμα μου. Μου αρέσει το φαΐ όμως, είμαι κοιλιόδουλος»

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μαντώ και για το νέο του βίντεοκλιπ. «Είμαστε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού μου «πες» που νομίζω θα αγγίξει πολύ κόσμο». Και υπογράμμισε: «Έρχεται ένα νέο σχήμα και θα συνεργάζομαι με την Μαντώ».

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη

Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος του με τη Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης φαίνεται να «πάγωσαν» τις διαδικασίες του γάμου τους και να τον ανέβαλαν προσωρινά.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο τους.

Έχουν δημιουργήσει μια πολύ γλυκιά οικογένεια και έχουν στο πλευρό το μονάκριβο τους τον οποίο σχεδίαζαν να βαφτίσουν φέτος αλλά και να παντρευτούν.

Όπως φαίνεται όμως, η πανδημία αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό εμπόδιο και αναγκαστικά το ζευγάρι πρέπει να αναβάλλει και τα δύο μυστήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και θα πάρει το όνομα Αρίωνας. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, προχώρησε και σε μια σοκαριστική δήλωση.

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης