Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Χρανιώτης καθώς η αγαπημένη του, Γεωργία Αβασκαντήρα γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. (Δείτε επίσης φωτογραφία με τον γιο του)

Αυτή τη φορά δεν "έχασε την ευκαιρία" να ευχηθεί στην αγαπημένη του δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία αλλά και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να σβήνει την τούρτα της.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Εχτές το κορίτσι μου είχε γενέθλια και οργανώθηκε πάρτυ-εκπληξάρα κι επεράσαμε όμορφα -όμορφα -όμορφα….Ευχαριστώ τους φίλους και τις φιλενάδες της-μας,που ανταποκρίθηκαν στο πίτς φυτίλι και ήρθαν, κρύφτηκαν και τσουπ εμφανίστηκαν….».

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για την επέτειό του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Γιώργο Χρανιώτη για την τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του μιας και έχουν στο πλευρό του πλέον και τον γιο τους ο οποίος έχει έρθει να τους αλλάξει τη ζωή.

Αυτή τη φορά, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θυμήθηκε την ημέρα του γάμου της με τον αγαπημένο ηθοποιό και μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι από την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη» μας με τις παραδόσεις του γάμου…

Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αληθινά… 3 years wedding anniversary]», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.