Η άκρως συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον γιο του

«Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι καλός μπαμπάς»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η άκρως συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον γιο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον ερχομό του γιου του καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Όπως είναι λογικό ο γνωστός ηθοποιός βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο με την σύντροφό του. (Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που είχε κάνει μαζί της)

Μάλιστα, είναι επίσης αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο ίδιος θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση αλλά αυτή τη φορά με τον αγαπημένο του γιο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε χαρακτηριστικά για τα συναισθήματα που νιώθει ως μπαμπάς, για το πώς νιώθει που άφησε το μωρό για λίγο στην γιαγιά και τον παππού, για όλα όσα κάνουν μαζί πατέρας και γιος.

«Πέρασε καιρός που σε είχαμε από αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμία βόλτα , αλλά … Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω. Να σε βάλω κάτω απ το ντους μαζί μου, και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .

Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ), ενώ οι άλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα???.Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπάς ,ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπάς σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε #father #son #alexander #feeding #caring #family».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο

Τον γιο τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα στην όμορφη Τήνο. Ο μικρός τους πήρε το όνομα Αλέξανδρος – Ιωάννης.

Φίλοι και συγγενείς ήταν στο πλευρό του ζευγαριού την ξεχωριστή αυτή μέρα ενώ μετά το τέλος της τελετής, ακολούθησε δεξίωση σε παραδοσιακό οινοποιείο.

Ο λόγος που η βάφτιση έγινε στην Τήνο είναι γιατί ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο συκεκριμένο νησί πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι της Κυρά Ξένης.

Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο