Eurovision 2022: Πασίγνωστος τραγουδιστής επιθυμεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα - Ποιος είναι άραγε;

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Πασίγνωστος τραγουδιστής επιθυμεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα - Ποιος είναι άραγε;

Όπως είναι γνωστό οι προτάσεις από διάφορους καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022 έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ, είναι μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Δείτε επίσης άλλους πέντε καλλιτέχνες που θέλουν να πάρουν μέρος.

Έτσι, ανάμεσα σε πολλά καλλιτέχνες βρίσκεται και ο Νίκος Γκάνος ο οποίος έχει ετοιμάσει κάποια τραγούδια. Να τονίσουμε πως τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νίκος Γκάνος - Eurovision 2022

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!»

Η ανάρτηση του Νίκου Γκάνου

Λίγα λόγια για τον Νίκο Γκάνο

  • Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1983 στην Αθήνα αν και η καταγωγή του, είναι από την Καλαμάτα. Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, καθώς σε ηλικία μόλις 14 ετών έχασε την αδερφή του από τροχαίο ενώ στα επόμενα 2 χρόνια έχασε τον αδερφό του αλλά και τον πατέρα του.
  • Πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική διαφήμιση γιαουρτιού. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του θεάματος όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία, μέσω διαφημιστικών σποτ ενώ το 2004, σε ηλικία 21 ετών, συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του talent show Super Idol κερδίζοντας την 3η θέση.
  • Πριν ξεκινήσει τη δισκογραφική του πορεία, είχε ήδη συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή. Το πρώτο ψηφιακό σινγκλ που κυκλοφόρησε από την Heaven είχε τον τίτλο "Έφυγα".
  • Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφόρησε το CD single «Μπροστά», με 5 τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Η καθολική αποδοχή ήρθε το καλοκαίρι της ίδιας χρόνιας, όταν κυκλοφόρησε το «Last Summer», το πρώτο αγγλόφωνο single που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της χρονιάς.
  • Τις δύο επόμενες χρονιές ακολούθησαν οι αγγλόφωνες επιτυχίες του, «Break me» και «This love is Killing Me» και το «Say me name». Το 2013 κυκλοφορεί το νέο του dance hit με τίτλο «I’m in Love». Επιπλέον συμμετείχε στο show Your Face Sounds Familiar.
  • Το 2014 κυκλοφόρησαν τα τραγούδια "Μόνος" , "Walking Alone" και "Χαμένη Ατλαντίδα" το οποίο είναι συνεργασία με τον dj και παραγωγό James Sky. Το 2015 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Στα βαθιά" το οποίο το έχει γράψει η Βίκυ Γεροθόδωρου.
  • Το video clip γυρίστηκε στη Λευκάδα και σε αυτό πρωταγωνιστεί το μοντέλο Στεφανία Νεβίγκοβα. Από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2016, βρισκόταν στο πάνελ της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon, με τίτλο NaMaSte δίπλα στους Χριστίνα Μουστάκα, Έλενα Ασημακοπούλου και Παναγιώτης Ραφαηλίδης
  • Τον Οκτώβριο του 2016 έπαιξε στο θέατρο στο έργο της Σώτης Τριανταφύλλου "Μηχανικοί Καταρράκτες" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, μαζί με τους Μαρία Κοντοδήμα, Ορέστη Τρίκα, Ρομίνα Κατσικιάν, Γιάννη Μυλωνά, Σωτήρη Ταχτσόγλου και Δήμητρα Τάμπαση.