Με λιβανιστήρι και παντόφλες - Η Δανάη Μπάρκα μπούκαρε στο πλατό του MEGA Καλημέρα

Αμηχανία στον αέρα του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με λιβανιστήρι και παντόφλες - Η Δανάη Μπάρκα μπούκαρε στο πλατό του MEGA Καλημέρα

Λίγες ημέρες μετά το ντου της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής MEGA Καλημέρα (δείτε ασύλληπτο βίντεο), η ηθοποιός - παρουσιάστρια μπούκαρε ξανά στο πλατό αυτή την φορά όχι με το μπουρνούζι της, αλλά με παντόφλες και το λιβανιστήρι στο χέρι για να τους θυμιατίσει.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μόλις η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα έκανε μοναδική είσοδο από την πλαϊνή σκάλα και έτρεχε να φύγει από την άλλη έξοδο χαιρετώντας χαμογελαστή πάνελ και παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρικα, λιβάνισε τα πάντα και ξεμάτιασε τον Κώστα Τσουρό που παραπονιέται συνέχεια.

Το βίντεο με το ντου της Μπάρκα στο MEGA Καλημέρα

H ασύλληπτη αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Μετά από την πλάκα που έκανε με τον μάγειρα της εκπομπής της, το πρωί της Τρίτης 28/9 και μέσα από την εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια της εκπομπής θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, στους τηλεθεατές αλλά και στους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε έναν πρώην της, αποκαλύπτοντας ότι σύντροφός του τον είχε παρακολουθήσει, τοποθετώντας κοριό στον καναπέ του. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμένα δεν μου έχει τύχει, αλλά έχω τύχει εγώ. Δεν έχω βάλει κοριό, αλίμονο.

Αλλά μια περίοδο, με έναν άνθρωπο που μου έριχνε τη μια χυλόπιτα μετά την άλλη, πηγαίναμε με το αμάξι μου με την κολλητή μου και κάναμε stakeout με ντόνατ και καφέ. Περιμέναμε να δούμε αν θα βγει, αν θα είναι με καμία».