Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη του σερβιτόρου που τους εξυπηρέτησε

«Ήρθαν και κάθισαν σε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη του σερβιτόρου που τους εξυπηρέτησε

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να έχει προχωρήσει στη ζωή της, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι φωτογραφίες από έξοδο τους που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

«Εάν κάναμε ενημέρωση και ξεκινάγαμε το σπικάζ θα λέγαμε διαχυτικοί και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους», είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή Πρωινό.

Επίσης, στην εκπομπή μίλησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, που αποκάλυψε πως ο γιος του ήταν εκείνος που σέρβιρε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ηθοποιός μάλιστα, είναι τακτικός πελάτης του μαγαζιού.

«Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο μαγαζί μας. Προφανώς ήρθαν ινκόγκνιτο. Δεν είχαν κλείσει τραπέζι. Ήρθαν και κάθισαν σε μια άκρη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται τακτικά. Ε, έφερε και την Δέσποινα Βανδή. Τους σέρβιρε ο γιος μου», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που συνεργάζεται με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως: «Δε μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα και εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει και εφόσον ισχύει. Που πιθανολογούμενα θα ισχύει εφόσον έχουμε δει και πράγματα. Όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, ναι θα σας πω».

Όσες αποκαλύψεις έγιναν στο Πρωινό για Βανδή - Μπισμπίκη

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του νέου συντρόφου της Δέσποινας Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης σύζυγος

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και περίπου 15 χρόνια, έχει φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε εξομολογηθεί για την οικογένεια του σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Βασίλης Μπισμπίκης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γάμος

Βασίλης Μπισμπίκης οικογένεια γιος

Ωστόσο, όπως υποστήριξε τον περασμένο Απρίλιο η εφημερίδα Espressο, o ταλαντούχος ηθοποιός, βίωσε την πρώτη κρίση στον γάμο του με την εντυπωσιακή μελαχρινή και low profile σύζυγό του και πλέον δεν είναι πια μαζί.