Θρήνος στην κηδεία του Νίκου Τσουμάνη - Το τελευταίο αντίο στον 31χρονο ποδοσφαιριστή

Πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος στην κηδεία του Νίκου Τσουμάνη - Το τελευταίο αντίο στον 31χρονο ποδοσφαιριστή

Η κηδεία του Νίκου Τσουμάνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/10) στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατός του νεαρού ποδοσφαιριστή οφείλεται σε ασφυξία εξαιτίας της περίδεσης του τραχήλου του με τα tie wraps και πως δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή άλλου προσώπου στο τραγικό συμβάν.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Νίκου Τσουμάνη

Νίκος Τσουμάνης κηδεία φωτογραφίες

Νίκος Τσουμάνης κηδεία

«Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα...»

Ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Ο ποδοσφαιριστής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατό του προήλθε από πνιγμό με tire up.

«Μαύρη μέρα σήμερα. Η τελευταία μας επαφή ήταν την Παρασκευή. Του έδινα χρήματα και τα επέστρεφε. Είχε οικονομικές δυσκολίες και το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης.

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι χρωστούσε περισσότερα χρήματα. Χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Η αστυνομία κάνει λόγω για ένα ασυνήθιστο περιστατικό και αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

« Το σίγουρο είναι πως για να αυτοκτονήσει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, ήθελε πάρα πολύ να χάσει η ζωή του για να χρησιμοποιήσει τέσσερα δεματικά», τόνισε ο ιατροδικαστής, πρόεδρος ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων.