Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Νίκη Λυμπεράκη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Νίκη Λυμπεράκη

Με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη έρχεται με την «Μεγάλη εικόνα», λίγο μετά την αποχώρησή της από το OPEN.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Νίκη Λυμπεράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς, η αναζήτηση της ουσίας μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ.

Με αυτό τον στόχο μπαίνει στη ζωή και στους δέκτες μας η «Μεγάλη εικόνα» του MEGA.

ΗΝίκη Λυμπεράκη με τη νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων φέρνει σε πρώτο πλάνο τα μεγάλα γεγονότα, όσα καθορίζουν τις ζωές μας αλλά και πρωταγωνιστές γνωστών ή αγνώστων ιστοριών που αξίζει να ειπωθούν. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με βάθος και χωρίς κορώνες, όπως χρειάζεται, για να δούμε τη «Μεγάλη εικόνα», την ουσία των θεμάτων και των ανθρώπων.

Μεγάλη Εικόνα, με τη Νίκη Λυμπεράκη έρχεται στο MEGA.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Νίκη Λυμπεράκη 

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για το νέο βήμα στη ζωή της

Ένα νέο βήμα στη ζωή της κάνει η Νίκη Λυμπεράκη και συγκεκριμένα επαγγελματικό. Μετά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε λόγω της αποχώρησης της από το OPEN, ανακοινώθηκε και επίσημα η τηλεοπτική στέγη στην οποία μετακόμισε.

«Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι στην οικογένεια του MEGA τελικά! Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κάνει μία πολιτική εκπομπή ενισχύοντας τον ενημερωτικό τομέα του MEGA. Ένα από τα πρόσωπα που πολλά κανάλια θα ήθελα στο δυναμικό τους και η Νίκη επέλεξε να είναι εδώ στο MEGA. Την καλωσορίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Λίγες ώρες μετά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Νίκη Λυμπεράκη με το κύρος και την εμπειρία της θα συνεισφέρει περαιτέρω στην εδραίωση του ισχυρού ενημερωτικού τομέα του MEGA».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για αυτή την μεταγραφή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η Νίκη Λυμπεράκη έγραψε πως «στο #mega πρωτομπήκα 20 χρόνια πριν, ως μαθητευόμενη. Έμεινα λίγους μήνες, είδα πολλά, έμαθα πολλά και κυρίως βρέθηκα για λίγο στην καρδιά του καναλιού που ήταν τότε για όλους μας αγαπημένο τηλεοπτικό σπίτι».