Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Πριν τον covid έχασα τα μαλλιά μου από το χειρουργείο" - Συγκλονίζει η αποκάλυψή της

"Όταν αυτό είναι κάτι που σου συμβαίνει από θέμα ασθένειας και βίαια, είναι θέμα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζενεβιέβ Μαζαρί:

Σε μια προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (7/10) η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star.

Η κριτής του GNTM με αφορμή την οντισιόν της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη και την αποκάλυψη της πως πριν από κάποια χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία και είχε χάσει τα μαλλιά της, η Ζεν θέλησε να ανοίξε την καρδιά της και να αποκαλύψει κάτι για πρώτη φορά.

Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Επειδή το έχω βιώσει, δηλαδή τώρα λίγο πριν τον COVID τα έχασα τα μαλλιά μου από το χειρουργείο. Όταν αυτό είναι κάτι που σου συμβαίνει από θέμα ασθένειας και βίαια, είναι θέμα.

Οπότε δεν ήθελα να φύγει αυτό το παιδί ενώ έχει περάσει κάτι τέτοιο κι εγώ να μην της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν το είχα δει να ξυπνάω και να βρίσκω στο μαξιλάρι μου μια ολόκληρη τούφα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε».

«Είμαι πολύ ζηλιάρα, είχα ξεφύγει»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο ζηλιάρα είναι αλλά και για τις σκηνές που έχει κάνει στον άντρα της, με την ίδια να παραδέχεται πως σε ορισμένες περιπτώσεις, είχε ξεφύγει.

Η αγαπημένη «Ζεν» μίλησε για το GNTM και για την καριέρα της στο χώρο της μόδας ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

Για το GNTM είπε: «Σε αυτή την εκπομπή λατρεύω την αποστολή. Την φωτογράφιση. Οπότε η κριτική μου είναι πολύ εύκολο. Δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω αν στο επόμενο θα είναι κριτής η Κάτια Ζυγούλη - δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ - και δεν με νοιάζει. Είμαι αυστηρή και ως δασκάλα. Δεν ήμουν ποτέ μοντέλο. Ήμουν ενδυματολόγος».

Για το πρόβλημα με τη δυσλεξία της, είπε: «Αντί για 15ποντο είπα 15αύγουστο μια φορά. Είμαι υπερκινητική. Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου».

Για την οικογένειά της, είπε: «Ερωτευτήκαμε με τον άνδρα μου, ζήσαμε για 5 χρόνια και μετά είπαμε θα κάνουμε οικογένεια. Eίμαστε και οι δυο αυστηροί με τα παιδιά, απλά εγώ λέω όχι και ο άντρας μου εξηγεί γιατί λέμε όχι.

Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τα πρώτα χρόνια που ο έρωτας ήταν τούρμπο είχα ξεφύγει γιατί και η ζήλια ήταν τούρμπο. Τα πρώτα χρόνια βγαίναμε. Οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα μου. Όταν βγαίναμε λοιπόν και κάποια πήγαινε να τον διεκδικήσει γινόταν χαμός. Παντρευτήκαμε αφού κάναμε το παιδί μας. Έγινε για πρακτικούς λόγους αλλά δεν έχω ξαναζήσει πιο ωραία στιγμή. Ήταν στην Κίμωλο. Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος».