Φάρμα: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο φετινό ριάλιτι

Τι πρόκειται να αλλάξει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο φετινό ριάλιτι

Όπως φαίνεται η «Φάρμα» θα επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι, οι αλλαγές αναμένεται να είναι άκρως ιδιαίτερες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», το αγροτικό ριάλιτι θα έχει νέες εγκαταστάσεις σε νέα περιοχή. Δείτε εδώ ποιοι πέρασαν από το πρώτο δοκιμαστικό.

Στο φετινό παιχνίδι το σπιτάκι του αρχηγού θα έχει κάποιες πολυτέλειες. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είχε μπάνιο, αλλά τώρα θα έχει και τζάκι. Από την άλλη, θα έρθουν κι αλλαγές στους κανόνες.

Τα πρόσωπα έκπληξη τα οποία ακούγονται μέχρι στιγμής να τους έχει γίνει πρόταση είναι η Μαίρη Μηλιαρέση και Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ άλλα δύο πρόσωπα θα δεχθούν πρόταση τις επόμενες ημέρες, το ένα είναι η Αγγελική Ηλιάδη και η Έλενα Παπαβασιλείου. Ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη είναι ο Ντάφυ, κατά κόσμον Τριαντάφυλλος.

Οι πληροφορίες του «Πάμε Δανάη» για το αγροτικό ριάλιτι «Φάρμα»

Η Φάρμα: Βρέθηκε νέος χώρος για τις εγκατάστασεις μετά τις καταστροφές από τις πυρκαγιές

Ολική καταστροφή δέχτηκαν πριν λίγο καιρό οι εγκαταστάσεις της Φάρμας, λόγω των πυρκαγιών. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι περιπέτειας βρήκε νέο χώρο.

Η πρεμιέρα αναμενόταν να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου, πράγμα ωστόσο απίθανο, μιας και τα γυρίσματα δεν έχουν καν ξεκινήσει. Παρόλα αυτά, η νέα φάρμα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού και έτσι σίγα σιγά αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να είναι έτοιμοι οι εξωτερικοί χώροι, τα θερμοκήπια και ο στάβλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γύρω στα μέσα Νοέμβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενώ η πρεμιέρα πιθανότατα να γίνει μέσα στις γιόρτες, αλλά σίγουρα πριν την πρεμιέρα του Survivor 5.

Η Φάρμα νέος χώρος