Ατάκα "φωτιά" στο Πρωινό για τον γάμο Λιάγκα - Σκορδά: «Δεν ξαναπαντρεύονται;»

Έμειναν όλοι άφωνοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατάκα

Στην εκπομπή Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις πίστες αλλά και στη συμμετοχή του στο J2US στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη.

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή της συνέντευξης, η Φωτεινή Πετρογιάννη ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για ένα απόσπασμα από την συνέντευξη το οποίο και δεν έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα. Θέλοντας να μάθουν τι είπε ο καλεσμένος τους, δεν περίμεναν αυτό που θα άκουγαν.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δευτερόλεπτα πριν τη συνέντευξη ρώτησε την δημοσιογράφο αν υπάρχουν εξελίξεις στο Πρωινό, καθώς νόμιζε ότι το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ξαναπαντρεύονται, αφού έτσι αναφέρουν δημοσιεύματα.

«Συνέβη εκεί στο Πρωινό κάτι αυτό τον καιρό; Κάτι που να το αναφέρω κι εγώ; Δεν ξαναπαντρεύονται;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βίντεο από το κομμένο απόσπασμα

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού για τον δεύτερο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά την αργοπορία της και το απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού, η Φαίη Σκορδά τους άφησε όλους άφωνους όταν θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα πως Βανδή - Μπισμπίκης είναι σε σχέση.

«Γράφανε όλοι το καλοκαίρι ότι παντρευόμαστε και ήθελα να πάρω τηλέφωνο, αλλά είπα άστο», είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ναι, αλλά το δημοσίευμα δεν είχε φωτογραφία από τον γάμο, εδώ όμως έχει βγει για το θέμα της Βανδή», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής με χιούμορ.