Θεοφανία Παπαθωμά: "Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλάψω" - Λύγισε στον αέρα του MEGA

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοφανία Παπαθωμά:

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά το πρωί της Παρασκευής (8/10). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σην οικογένεια αλλά και στην απιστία.

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ!

Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά.

Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του και το μυστικό της επιτυχίας είναι να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο ρόλος και να τον υπηρετείς σωστά. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει στη μοίρα που του αναλογεί» κατέληξε η ηθοποιός που αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες.

Το έβαλε στα πόδια μόλις ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τις εξελίξεις που θα δούμε στην σειρά «Άγριες Μέλισσες». Από την άλλη βέβαια όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε για τον Γρηγόρη Πετράκου εκείνη απέφυγε να απαντήσει φανερά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είπε μεταξύ άλλων: «Ό,τι δούμε φέτος θα είναι συγκλονιστικό για την Βιολέττα και για όλους. Λένε τα spoiles ότι θα υπάρξει έρωτας στην ζωή της Βιολέττας; Πάντα υπάρχει ένας έρωτας στην ζωή της.

Ενώ μόλις ρωτήθηκε για να σχολιάσει τα μηνύματα που δέχεται ο Γρηγόρης Πετράκος για όσα τοποθετείται δημόσια, αποχώρησε κι ανέφερε: «Σε αυτόν μόνο…».