Super Κατερίνα: «Είχα μια επώδυνη αποβολή»

Το αποκάλυψε πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Είχα μια επώδυνη αποβολή»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Σταματίνα Μυτιληναίου, η πρώην παίκτρια του GNTM η οποία συμμετέχει στην σειρά Άγριες Μέλισσες με ρόλο έκπληξη. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο συγκίνησε με την αποκάλυψη της πως είχε μια επώδυνη αποβολή.

«Με τον άνδρα μου έχουμε 30 χρόνια διαφορά. Πάντα μού άρεσαν οι μεγαλύτεροι», εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον σύζυγό της. Ενώ, στην συνέχεια μίλησε για το παιδάκι που έχασε.

«Το πιο απαλό που έχω περάσει είναι μια αποβολή που πέρασα ανάμεσα στα δυο παιδιά μου», αποκάλυψε η Σταματίνα Μυτιληναίου και συγκίνησε.

Βίντεο από την συνέντευξη της Σταματίνας στο Super Κατερίνα

Η odition της Σταματίνας Μυτιληναίου στο GNTM

Η Σταματίνα Μυτιληναίου δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 4 με σκοπό να βρει τον πιο… θηλυκό της εαυτό τον οποίο και είχε παραμελήσει για χάρη της μητρότητας.

Στην οντισιόν μάλιστα, πήγε συνοδευόμενη με τον ανιψιό της, με τον οποίο έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Η ηθοποιός – plus size model ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή τους τέσσερις κριτές. Ωστόσο η Παπαβλασοπούλου δεν θέλησε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να προχωρήσει στο παιχνίδι.

Από την άλλη ο Δημήτρης Σκουλός την ώρα της ψηφοφορίας, θέλησε να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα, ψηφίζοντας θετικά. Η δεύτερη αρνητική ψήφος του Άγγελου Μπράτη, στέρησε αρχικά τη συμμετοχή της στο GNTM μέχρι τη στιγμή που ο Σκουλός της έδωσε την Wild Card και όλα ανατράπηκαν για την 27χρονη.