Πασχάλης Αρβανιτίδης: "Έχουμε 15 ημέρες διορία για να..." - Όλα όσα δήλωσε για την σύλληψή του

"Είναι νομικά θέματα μην τα μπλέκουμε! Αφορούν υποθέσεις που..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασχάλης Αρβανιτίδης:

Στο σπίτι του στα νότια προάστια συνελήφθη την Τετάρτη (8/10) ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εις βάρος του ο γενετιστής της γυναίκας που ισχυριζόταν ότι το παιδί της ήταν δικό του.

Ο ίδιος, το πρωί της Παρασκευής (8/10), μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Άννα Ζηρδέλη αναφορικά με την περιπέτεια που βίωσε.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Αρβανιτίδη μετά την σύλληψή του

«Όλα καλά. Τακτοποιήθηκε η υπόθεση. Ήταν μια οικονομική υπόθεση και όλα μια χαρά. Τίποτα το ανησυχητικό. Θα κλείσει η υπόθεση. Έχουμε 15 ημέρες διορία για να καταθέσουμε τις αντιρρήσεις μας. Σας παραπέμπω και στη δήλωση του δικηγόρου μου, που είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη.

Είναι νομικά θέματα μην τα μπλέκουμε. Αφορούν υποθέσεις που είχαμε για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδικαστήκαμε και ορίστηκαν κάποιες ποινές με αναστολή και κάποια στιγμή ο εισαγγελέας είδε ότι η αναστολή έληξε και κίνησε τη διαδικασία για να πάω να πληρώσω. Το τακτοποιήσουμε και όλα εντάξει» είπε ο τραγουδιστής.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Πασχάλη για την σύλληψη του

Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του.

Δεν υπήρξε για το γεγονός αυτό ποινική δίωξη, δίκη, ούτε αυτόφωρη διαδικασία, ούτε υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από κάποιο πρόσωπο. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για τέτοιες εκκρεμότητες που ισχύει για όλους τους πολίτες. Θερμά ευχαριστεί για το ειλικρινές ενδιαφέρον., αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου του Πασχάλη που έχει ξεκινήσει κόντρα με τον Τόνι Σφήνο.