Εκτός Just the 2 of Us η Κέλλυ Κελεκίδου

Ποια θα την αντικαταστήσει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εκτός Just the 2 of Us η Κέλλυ Κελεκίδου

Πριν από λίγο καιρό η Ελένη Χατζίδου είχε απασχολήσει καθώς η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτή τη φορά, πρόκειται να την δούμε ξανά στην σκηνή του J2US καθώς θα επιστρέψει και πάλι. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή.

Όπως όλα δείχνουν η η γνωστή τραγουδίστρια θα είναι ζευγάρι μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Να τονίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου εξηγεί ότι δεν θα πάρει μόνιμα τη θέση της Κέλλυς Κελεκίδου αλλά την αντικαθιστά καθώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα της επιτρέψουν να είναι στο σόου το Σάββατο.

Οι δημοσιεύσεις της Ελένης Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης καλεσμένοι στο Πρωινό και μέσα σε όλα αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν.

Το ζευγάρι που έχει στα πλάνα του να παντρευτεί αναφέρθηκε αρχικά στο πως επηρέασε ο ερχομός της κόρης τους την μεταξύ τους σχέση: “Εμένα το παιδί μου άλλαξε πολλά πράγματα. Ένιωσα πράγματα περίεργα που δεν τα είχε ξανανιώσει.

Ανέβηκε πάρα πολύ η Ελένη στα μάτια μου ως μαμά, την θεοποίησα στα μάτια μου και όχι μόνο την Ελένη, όλες τις γυναίκες και τη μανούλα μου. Κάνετε τόσα πράγματα που εμείς ότι και να κάνουμε νιώθουμε λίγοι. Είναι τεράστιο το βάρος και η ευθύνη που έχετε, και πως τα βγάζει πέρα με τόσα πράγματα…» είπε ο Ετεοκλής.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Αμέσως μετά η Ελένη πήρε τον λόγο και είπε: «Είμαστε εξαιρετικά.. Δέκα χρόνια τον περνάω, τι νομίζεις, ξέρω τι κάνω.. Προσέχω, κοιμάμαι καλά, με την μικρή ασχολούμαι πιο πολύ, θα ξυπνήσω αν κλάψει»

Ο Ετεοκλής είπε για τη διαφορά ηλικίας: «Με περνάνε εμένα για μεγαλύτερο. Εγώ κάνω πολύ λιγότερα από την Ελένη και είμαι κατάκοπος, εκείνη κάνει τα πάντα και έχει ενέργεια να κάνει άλλα τόσα».