Super Κατερίνα: Παππάς - Καινούργιου έλυσαν τις διαφωνίες τους στον αέρα του ALPHA

«Όλα όσα είπες τα κράτησα, με ενόχλησαν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Παππάς - Καινούργιου έλυσαν τις διαφωνίες τους στον αέρα του ALPHA

Αυτό που περιμέναμε έγινε. Κατερίνα Καινούργιου και Αλέξης Παππάς συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά και έλυσαν τις διαφωνιές τους στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια ήταν αυτή που όσο ο ηθοποιός συμμετείχε στο Survivor 4, τον "κατακεραύνωνε" καθημερινά, ενώ είχε πει μάλιστα ότι δεν θα τον ήθελε ποτέ καλεσμένο στην εκπομπή της. Ωστόσο ήρθε η ώρα η παρεξήγηση αυτή να λάβει τέλος.

Η Κατερίνα συγκεκριμένα βρέθηκε στη βίλα του Bachelor, με τον Αλέξη να την δέχεται με διάθεση να ξεχάσουν όλα όσα έχουν ειπωθεί στο παρελθόν.

Η συζήτηση Καινούργιου - Παππά και το τέλος της παρεξήγησής τους

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για εσένα. Όλα όσα είπες τα κράτησα, με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκα συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου» είπε αρχικά ο Αλέξης με την Κατερίνα να απαντά: «Είναι η δουλειά μας, εμένα με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα στο Survivor. Τώρα βλέπω έναν ευγενικό άνθρωπο, ένα διαφορετικό παιδί».

Αναφορικά με την πρόταση στο Bachelor είπε: «Το σκέφτηκα αρκετά. Είχε γίνει ήδη μια συζήτηση την προηγούμενη χρονιά με την παραγωή. Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα, θέλω να γεμίζω εμπειρίες».

Για το Survivor: «Ήταν ένα ακραίο παιχνίδι και δεν έλεγχα κάποιες φορές τα όριά μου. Ολόκληρο επεισόδιο δεν είδα ποτέ. Αυτό που φτιάξανε στο μοντάζ με αυτό που γινόταν έχει μια σχέση. Ήταν πράγματα που ήταν έτσι, όμως το στόρι εξελισσόταν και πίσω από τις κάμερες που δεν το έβλεπε ο τηλεθεατής. Η εικόνα μου σε τέτοιο βαθμό δεν μου άρεσε».

Για το αν είχε ποτέ κάνει κάτι με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο: «Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με το δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι κάνει πλάκα, ήθελε απλά να πει κάτι. Όταν γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Το πέρασα σαν μια πλάκα που απλά δεν ήταν ευχάριστη για όλους».

Για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν έχω κρατήσει καμία κακία. Προσπαθώ να μην εστιάζω στα αρνητικά του παρελθόντος. Είχα μιλήσει αρκετές φορές off κάμερα στο Survivor και είχαμε υπενθυμίσει ο ένας στον άλλον ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι και θα τελειώσει».

Για τη σχέση του με την Alessia: «Έγινε μια συζήτηση και οριστικοποιήθηκε η σχέση με ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό αφορά στο παρελθόν μου. Υπάρχουν σελίδες και βιβλία που έχουν κλείσει και προτιμώ να μιλάω για το παρόν».

Για το ότι έχει έρθει πιο κοντά με την Άννα και τη Γιώτα: «Είναι δυο κοπέλες που έχουμε έρθει πολύ κοντά. Συναισθηματικά έρχομαι κοντά και με άλλες. Όταν κλείνουν οι κάμερες δεν έχω καμία επαφή με τις κοπέλες, ο καθένας πάει την πλευρά του. Υπάρχουν παραπάνω από δύο κοπέλες που ταιριάζω».

Για την Αθηνά New York: «Είναι έξω καρδιά. Είναι η έννοια της ζωντάνιας, της χαράς και της ευτυχίας της ζωής».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής το πιο αμήχανο ραντεβού το είχε με την Φαίη, ενώ το πιο ωραίο με την Άννα. Στο τέλος, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν υπάρχει τριαντάφυλλο για εκείνη, αλλά εκείνος είπε... πως έχουν τελειώσει όλα!

Τρέχει και δεν φτάνει ο ALPHA με το The Bachelor

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει διαδικτυακό ψήφισμα καλεί τους χρήστες να ψηφίσουν για να καταργηθεί το reality The Βachelor. Με στόχο τις 20.0000 υπογραφές το ψήφισμα που τιτλοφορείται ακριβώς έτσι, δηλαδή «Να καταργηθεί το Bachelor» έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 19.100 υπογραφές στο Avaaz.

Παραλήπτης του αιτήματος φέρεται να είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το αίτημα περιγράφει το είδος της εκπομπής λέγοντας πως το «The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα.».

Συνεχίζει ωστόσο κάνοντας λόγο για εκπομπή με σεξιστικά στερεότυπα που υποβιβάζει τη γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες και ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού.

Επισημαίνει δε ότι προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. «Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία» καταλήγει το ψήφισμα.

Δεν ήταν το τυχερό του Παππά μάλλον να βρει τελικά τον έρωτα...