Survivor 4 - Καινούργιου: «Δεν θέλω τον Παππά στην εκπομπή»

Η επική αντίδρασή της στο ενδεχόμενο να τον φιλοξενήσει στο Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καινούργιου: «Δεν θέλω τον Παππά στην εκπομπή»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, σχολίασαν το τηλεοπτικό μέλλον του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, η οποία σύμφωνα με το spoiler μας θα έρθει απόψε κιόλας!

Η παρουσιάστρια, συζητούσε με τους συνεργάτες της και κάποια στιγμή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε πως ο ηθοποιός θα αποκαλύψει τα πάντα όταν βρεθεί καλεσμένος στο Ευτυχείτε.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να το αποφύγει λέγοντας πως πρώτα έχει να περάσει από το Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και μετά από τον Νίκο Μουτσινά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να πειράξει την παρουσιάστρια και γι' αυτό το λόγο της είπε πως αν θέλει μπορεί να βάλει μέσο να έρθει πιο σύντομα ο Παππάς στο Ευτυχείτε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε και φώναξε «Δεν θέλω»!

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Αλέξη Παππά

"Μου επιτίθεται πάρα πολύ ο κόσμος επειδή υποστηρίζω τον Αλέξη"

Η Άρτεμις Αστεριάδη μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην σχολιάσει το νούμερα ένα θέμα της εποχής, το Survivor, αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο πριν από λίγο καιρό είχαν παρεξηγηθεί.

«Ήμουν στο χώρο της μόδας για μια δεκαετία. Ο Αλέξης δεν είναι αυτός που βλέπετε. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και σκέφτεται πάντα τον άλλον και απορώ. Και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πολύ καλό παιδί αντίστοιχα γιατί έχουμε πολλούς κοινούς φίλους. Έχουμε ξεκινήσει μια διαμάχη στα social. Μου επιτίθεται πάρα πολύ ο κόσμος επειδή υποστηρίζω τον Αλέξη. Ο Αλέξης είναι πανέξυπνος. Είναι χειριστικός σαν άνθρωπος. Ότι κάνει γίνεται ελεγχόμενα γιατί έχει στόχο τον τελικό, μην ξεχνάμε είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Θα συμβούλευα τον Αλέξη να μην είναι τόσο σκληρός. Έχει χρησιμοποιήσει τη λεκτική βία σε κάποιους ανθρώπους και είναι κρίμα. Έξω δεν τα έκανε ποτέ, είναι πολύ ήρεμος σαν άνθρωπος και γλυκός. Είναι αγνό πλάσμα, δεν ξέρω από πού έχει προκύψει.

Με τον Γιώργο Λιβάνη ήμασταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και γνωριστήκαμε μέσω μιας επώνυμης κοινής μας φίλης που τότε τραβιόντουσαν. Πριν την Μαριαλένα. Τάγκαρα τον Γιώργο Λιβάνη όταν η Μαριαλένα τραγουδούσε το "αγοράκι μου" και λέω κοίτα η παραγωγή τι άτιμη είναι που δίνει αυτό το τραγούδι στο κορίτσι ενώ ξέρει ότι είναι σε σχέση. Δεν το είπα με κακία. Προφανώς ο Λιβάνης πειράχτηκε και ενοχλήθηκε. Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow, αλλά εγώ τον έκανα. Σιγά την σταρούμπα», είπε η Άρτεμις Αστεριάδη.