Survivor 4 spoiler 21/4: Αυτός έφυγε! ΔΙΚΑΊΩΣΗ

Είναι οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 21/4: Αυτός έφυγε! ΔΙΚΑΊΩΣΗ

Πάντα πρώτο και σε όλα τα Youweekly.gr! Από το πρωί σήμερα 21/4 σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor και τώρα ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουμε ποιος παίκτης έχει φύγει ήδη από τον Άγιο Δομίνικο κι αυτή την στιγμή που γράφονται οι λέξεις αυτές βρίσκεται στο ξενοδοχείο και περιμένει την πτήση του για Ελλάδα.

Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να είδαμε τον Τριαντάφυλλο που είναι για όγδοη συνεχόμενη φορά υποψήφιος να βγήκε μπροστά και να παρακάλεσε το τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά να μην τον στηρίξει, δείχνοντας πως αναγνώρισε ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της Κόκκινης ομάδας αλλά τελικά δεν είναι αυτός που φεύγει, ηρεμίστε! Κι επειδή γράφονται πολλά στο διαδίκτυο να σας πούμε πως ούτε οικειοθελώς πρόκειται να αποχωρήσει γιατί αν το κάνει θα χάσει το 50% των χρημάτων που έχει λάβει μέχρι σήμερα. Σας το έχω γράψει κι αυτό εδώ.

Ποιος αποχωρεί απόψε 21/4 από το Survivor

Πάμε στο θέμα μας, όμως, τώρα. Ασημακόπουλος και Παππάς έμειναν αφού σας είπα πως τον Ντάφυ τον θέλει τον κοινό, δεν τον διώχνει με τίποτα.

Στο instagram του Youweekly.gr σας βάλαμε να ψηφίσετε νωρίτερα ποιος παίκτης θέλετε να φύγει και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο!

Survivor spoiler ποιος αποχωρεί σήμερα 21/4

Μέσα σε ένα μισάωρο δείξατε πόσο πολύ θέλετε να φύγει ο Αλέξης Παππάς και έχω να σας πω πως η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί απόψε!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!