Survivor 4: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη

Είναι ήδη συμφωνημένη και στρωμένη η δουλειά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη

Όπως πρώτοι σας ανακοινώσαμε από νωρίς σήμερα στο Youweekly.gr απόψε 21/4 το βράδυ από το Survivor αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς!

Ωστόσο, δεν θα του στοιχήσει και πολύ αφού και τα λεφτά του έχει μαζέψει αλλά και στο επαγγελματικό μετέπειτα κομμάτι είναι κατοχυρωμένος.

Σε ταινία μικρού μήκους ο Αλέξης Παππάς

Ο ηθοποιός πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης πήρε μέρος σε μια ταινία μικρού μήκους, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την ταινία, η οποία είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά μετά το Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία μικρού μήκους έχει τίτλο “1980”, είναι σε παραγωγή Ithaka films και η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Κωνσταντίνου Βενετόπουλου. Πρωταγωνιστής είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και συμπρωταγωνιστής είναι ο Αλέξης Παππάς. Η εν λόγω ταινία θα περάσει από μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και στόχος είναι βραβευτεί. Τα γυρίσματα έγιναν πριν μπει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor και όλο αυτό το διάστημα η ταινία ήταν στο μοντάζ.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Star προβλήθηκε και για πρώτη φορά το τρέιλερ της ταινίας “1980”.

"Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο δεν θέλει ούτε να τον βλέπει"

“Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των “8 Λέξεων". Τον ξέρω καλά. Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για της “8 Λέξεις”, γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δε θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν.

Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος. Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια “συγγνώμη”. Την Χριστίνα που συνεργάστηκε μαζί του στο J2US την ρωτήσατε; Δεν σας είπε άσχημα λόγια αλλά δεν σας είπε και καλά. Εγώ τους έζησα backstage.

Ο Παππάς είναι τόσο ερωτευμένος με το γυαλί που ξέρει από πριν τι θα πει. Σε ένα από τα live δεν τα πήγαν καλά. Η Χριστίνα πλησίασε την κάμερα προκειμένου να ξεσπάσει και ο Παππάς την τράβηξε. Φεύγοντας τους είδα με τα μάτια μου που είχαν μια έντονη λογομαχία με την Χριστίνα να διαμαρτύρεται που δεν την άφησε να τα πει” είπε ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή Ευτυχείτε.