Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σούσουρο στο Instagram με τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Πόζαρε στο σπίτι και την αποθέωσαν όλοι

Σούσουρο στο Instagram με τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη
News 08.10.2021 13:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της. Τόσο από τα επαγγελματικά της βήματα, όσο και από εξόδους που πραγματοποιεί και τραβάει κάθε φορά όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της μια selfie μέσα από το σπίτι της, όπου πόζαρε χαλαρή και ξαπλωμένη. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν σαν την "βροχή". Οι followers της για ακόμη μια φορά την αποθεώσαν.

Μετά το διαζύγιο της, η Μαρίνα Πατούλη είναι πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη χρονιά.

«Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν όμορφα μάτια.Και όχι,δεν εννοώ αυτούς που έχουν την τύχη να έχουν μάτια μπλε,πράσινα ή μωβ.Εννοώ τους ανθρώπους που τα μάτια τους,όταν τους κοιτάς εκφράζουν αλήθεια ,συναίσθημα κ ψυχή!!!Ειναι λες κ σου χαμογελούν με τα μάτια ...!!!», έγραψε στη λεζάντα της.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που τους τρέλανε όλους

"Θύελλα" με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη ντυμένη στα λευκά

Η Μαρίνα Πατούλη είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από βόλτες της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο.

Χθες 25/9 λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε με την Μόνικα Μπελούτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι.

Με την φωτογραφία λοιπόν αυτή, θέλησε να ενημερώσει πως:

«Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή, η Πρόεδρος του Δικτύου @sdg_17_greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η κλιματική αλλαγή δεν είναι ένα θεωρητικό ή εικονικό ζήτημα. Είναι ένα ζήτημα υπαρκτό με σοβαρές συνέπειες που επηρεάζουν πλέον κάθε χώρα σε κάθε ήπειρο. Είναι κοινή η πεποίθηση πως η παγκόσμια δράση για τη διαχείριση της κλιματικής κρίσης είναι επείγουσα σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδα, και με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων μερών, κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα. Eίναι πλέον, περισσότερο από ποτέ, αναγκαία για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενης κλιματικής και περιβαλλοντικής κρίσης, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς ευημερούντος, δίκαιου και βιώσιμου μέλλοντος.

Στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για την κλιματική κρίση, ως Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στη χώρα μας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που διανύουμε, έχουμε ενεργοποιήσει τα μέλη μας να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την αφύπνιση της κοινωνίας, των πολιτών κάθε ηλικίας στην κατεύθυνση της ανάληψης δράσης για το Κλίμα, που σχετίζεται ζωτικά με ευημερία των επόμενων γενεών», και τα σχόλια προκλήθηκε "θύελλα", καθώς ήταν δεκάδες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τις εξαφάνισε όλες η Μαρίνα Πατούλη - Με τιρκουάζ μάξι φόρεμα στη Βουλιαγμένη

Μίνι και λεοπάρ - Το φόρεμα που έβαλε η Μαρίνα Πατούλη για κοκτέιλ στη Γλυφάδα

Share