Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Έγινε γνωστό μέσω του διαδικτύου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Έγινε γνωστό μέσω του διαδικτύου

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα λόγω του χωρισμού του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του και πιο συγκεκριμένα στα επαγγελματικά του. Με τις φήμες να θέλουν να τα έχουν ξαναβρεί, ο τραγουδιστής έχει ένα γεμάτο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τις εμφανίσεις με την αγαπημένη Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater.

Το δίδυμο επί σκηνής, θα χαρίσει δυο μοναδικές εμφανίσεις στις 4 και 5 Νοεμβρίου στους θεατές του!

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων στο Viva.gr για τις εμφανίσεις με την αγαπημένη μου @alkistisprotopsalti στο Christmas Theater! Καλό Φθινόπωρο»

Αυτό είναι το σπίτι όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, ξεπερνώντας έναν χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από 12 χρόνια κοινής συνύπαρξης, με την ίδια να έχει βρει το μέρος, που θα τη στεγάσει ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχθηκε, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της είναι ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Όλα αυτή η επιτυχία είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η Ζέτα, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη.

Το σπίτι της στον....Διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr