Ιρένε Τροστ: «Με τον Άνθιμο είπαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας»

«Σαν τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιρένε Τροστ: «Με τον Άνθιμο είπαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Παρασκευής (8/10) η Ιρένε Τροστ. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή της με τον Άνθιμο Ανανιάδη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιρένε για την σχέση με τον Άνθιμο

«Με τον Άνθιμο είπαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας σαν τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν κάνει το πρώτο βήμα: «Ο άντρας διεκδικεί πάντα. Σαν άνθρωποι ταιριάζουμε πάρα πολύ γιατί έχουμε πολλά κοινά στοιχεία».

Λίγα λόγια για την ζωή της Ιρένε Τροστ

Η Ιρένε Τροστ, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου. Ηρθε στην Αθήνα από το Αμστερνταμ και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα. Ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι.

Πρώτη της σμμετοχή ήταν στο «Dream Show», από όπου την γνώρισε το ευρύ κοινό και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία. Πάντως, αν και άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος αλλά και σαν μπαλέτο του Σαρμπέλ, που μας εκπροσώπησε στην Eurovision το 2007 με το «Γειά σου Μαρία».

Στον ελεύθερο της χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και κάνει βόλτες με καλή παρέα. Βέβαια, της αρέσει πολύ ο αθλητισμός, κάτι με το οποίο ασχολείτο από μικρή, έκανε στίβο, κολύμβηση και πατινάζ, ενώ τώρα παίζει τένις και κάνει χορό. Πριν μερικά χρόνια την είδαμε να λαμβάνει συμμετοχή στο παιχνίδι του ant1 Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν πάρα πολύ καλή.