Άνθιμος Ανανιάδης - Ιρένε Τρόστ: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι

Στον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άνθιμος Ανανιάδης - Ιρένε Τρόστ: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Ιρένε Τροστ είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ. Η φήμη για την σχέση τους είχε κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (3/10), η εκπομπή Τι λες τώρα έπαιξαν το εν λόγω θέμα, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να μην διστάζει να καλεσει στον αέρα της εκπομπής το ζευγάρι, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν μαζί.

Αφού πρώτα τους έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση, ο Άνθιμος και η Ιρένε επιβεβαίωσαν την είδηση πως είναι ζευγάρι.

Η αποκάλυψη για την σχέση του Άνθιμου και της Ιρένε

Η συγκίνηση του Άνθιμου για τον Κώστα Βουτσά

Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, όπου πέρασε ακριβώς έναν χρόνος από τότε που έφυγε από την ζωή.

O σπουδαίος ηθοποιός παρουσίασε μέσα σε όλα και την τελευταία ταινία που έπαιξε το είδωλο του παλιού ελληνικού κινηματογράφου για αυτό και μαζί του βρισκόταν μαζί με τον Costas Mandylor, μιας και πρωταγωνιστούν στο The Greek Job.

Παράλληλα, ο Άνθιμος αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά, καθώς τον μεγάλωσε και καθόρισε την καριέρα του ολοκληρωτικά. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς πρόλαβε και έκανε κάποια γυρίσματα για την ταινία του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τον χάσαμε όταν γυριζόταν η ταινία. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια σκηνή με καταστροφή τον πήραμε τηλέφωνο αλλά ήταν ήδη στο νοσοκομείο. Έφυγε σε έναν μήνα. Είναι το πνεύμα του εκεί. Επίσης να πω μια άλλη ιστορία. Χρόνια έλεγα ότι θα κάνω μια ταινία που θα κάνει τον πατέρα μου.

Βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, είναι 88 χρονών και μας βοηθάει να τελειώσουμε τα πλάνα του και τον ευχαριστώ για όλα».