Οι πρώτες αναρτήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την αποκάλυψη πως έχει σχέση με την Δέσποινα Βανδή

Τηρεί σιγή ιχθύος μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες αναρτήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την αποκάλυψη πως έχει σχέση με την Δέσποινα Βανδή

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να έχει προχωρήσει στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαϊδη, οι οποίες και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η τραγουδίστρια όπως όλα δείχνουν είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι φωτογραφίες από έξοδο τους που κυκλοφόρησαν και είναι αγκαλιασμένοι, αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών, στο Πρωινό, μίλησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που έκατσαν, αποκαλύπτοντας πως ο γιος του ήταν εκείνος που σέρβιρε το ζευγάρι και δίνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Βέβαια, τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για την αποκάλυψη της σχέσης τους. Από πλευράς της η τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες είναι εξαφανισμένη και από το Instagram, όμως δεν θα λέγαμε το ίδιο και για τον ηθοποιό.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε αναρτήσεις που αφορούσαν τα επαγγελματικά του και συγκεκριμένα για τις παραστάσεις του.

Οι αναρτήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης instagram

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή φωτογραφίες

Βασίλης Μπισμπίκης αναρτήσεις προφίλ Instagram

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Όσον αφορά την αγαπημένη τραγουδίστρια γνωρίζουμε τα πάντα σχεδόν για την ζωή της, για τον σύντροφό της όμως; Ποιος είναι πραγματικά; Το γνωρίζατε εσείς πως ήταν παντρεμένος;

Βασίλης Μπισμπίκης σύζυγος

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και περίπου 15 χρόνια, έχει φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε εξομολογηθεί για την οικογένεια του σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Βασίλης Μπισμπίκης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γάμος

Βασίλης Μπισμπίκης οικογένεια γιος

Ωστόσο, όπως υποστήριξε τον περασμένο Απρίλιο η εφημερίδα Espressο, o ταλαντούχος ηθοποιός, βίωσε την πρώτη κρίση στον γάμο του με την εντυπωσιακή μελαχρινή και low profile σύζυγό του και πλέον δεν είναι πια μαζί.