Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Αλεξάνδρα Ούστα: "Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω τον Σάκη Μπουλά! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που..."

"Το όνομα μου συνοδεύεται από τον τίτλο «η τελευταία σύντροφός του»"

Αλεξάνδρα Ούστα:
News 08.10.2021 14:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σάκη Μπουλά.

Η ίδια παράλληλα μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τις επαναλήψεις των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ούστα

«Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή που με ενημέρωσε ο γιατρός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα και θα είχαν αυτή την εξέλιξη, όμως, εφόσον ήμασταν καλά και οι δύο μετά από όλο αυτό, όλα ήταν εντάξει για μένα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και ελπίζω ότι μετά από όλα αυτά θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις και πράξεις. Μου έχει συμβεί και μένα να δεχθώ αντίστοιχες συμπεριφορές.

Kαταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που θα τον ενδιαφέρει να βλέπει σειρές ενώ ο πρωταγωνιστής έχει μπει στη φυλακή για τέτοιου είδους ζητήματα. Στεναχωριέμαι όμως πολύ για τους συναδέλφους οι οποίοι έπαιζαν σε αυτές τις σειρές και ίσως στερηθούν κάποια χρήματα από τα δικαιώματα που θα μπορούσαν να παίρνουν».

Αναφορικά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα είπε: «Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω. Νομίζω ότι κρατάω όλα τα καλά και θετικά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που το όνομα μου συνοδεύεται από τον τίτλο «η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά», αν και έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και έχουν συμβεί ακόμα περισσότερα από τότε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια» κατέληξε η ηθοποιός.

Η σπάνια εξομολόγηση της για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά - "Ήταν ένα πένθος που..."

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα η οποία αναφέρθηκε στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της που είναι η περίοδος της μητρότητας, στο όνομα που έχουν δώσει στον γιο τους μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και στο πως βίωσε την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Η Αλεξάνδρα Ούστα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της αλλά και την γέννηση του γιου της: «Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό κι είπα ας πάω να κοιμηθώ γιατί είναι νωρίς και θα το επεξεργαστώ αργότερα. Δεν κοιμήθηκα πήγα στον άντρα μου και μου είπε τι έχεις; Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει.

Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά. Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος. Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά. » Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με τον γιό της.

Για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το πράγμα. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το βιώσω, να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων οπότε άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα «λιώσετε» με τον μπέμπη της Αλεξάνδρας Ούστα - Φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά του

Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα

Share