Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση "φωτιά" για τον Σασμό - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη που έκανε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται" πρόκειται να βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (9/10) ο Γιώργος Αμούτζας που υποδύεται τον Νικηφόρο στον "Σασμό", ο οποίος κάνει και αρκετά spoiler για την σειρά.

Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Ο "Νικηφόρος" έρχεται αύριο στο Καλύτερα δε γίνεται»!

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο Αμούτζα του Σασμού

Ναταλία Γερμανού Η ανακοίνωση 'φωτιά' για τον Σασμό - Τι συνέβη

Ο Πετρής ερωτεύεται τρελά την Σεμίνα - Δείτε το πρόσωπό της!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, όπως πάντα, στην σειρά Σασμός! Μετά το χθεσινό 7/10 επεισόδιο που στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μαθιός με την Βασιλική (και το twitter πήρε φωτιά), το ενδιαφέρον θα στραφεί στον Πετρή. Ο Πέτρος κατά καιρούς έρχεται αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα είτε αφορούν την προσωπική του ζωή, είτε την επαγγελματική, είτε το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο νεαρός, ο οποίος παλεύει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή, μετά τον χωρισμό του από τη Θοδώρα, στα επόμενα επεισόδια, θα βρει έναν νέο λόγο να χαμογελάει και μία γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα.

Ο Πέτρος θα παρακολουθήσουμε να έρχεται πιο κοντά με τη Μαίρη και οι δυο τους μέρα με την ημέρα θα δένονται όλο και πιο πολύ. Φυσικά, αυτή την εξέλιξη μαθαίνει και η Θοδώρα, η οποία τρελαίνεται από τη ζήλια της. Μάλιστα, προκαλεί ακόμη περισσότερο την οργή της όταν ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει ένα οικόπεδο το οποίο του είχε ζητήσει.

Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί, ενώ είναι ξεκάθαρο πως ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει. Μάλιστα, η σχέση της με τον Γιώργη έχει συνεχώς προβλήματα και μοιάζει να είναι σε αδιέξοδο, καθώς η κοπέλα συμπεριφέρεται περίεργα. Από την άλλη, όμως, και η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης σιγά-σιγά θα φτάσει στο τέλος της, καθώς δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Η ζωή, όμως, του νεαρού σύντομα αλλάζει ολοκληρωτικά.

Μια απρόσμενη «κόντρα» στον δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια. Καθώς οδηγεί τη μηχανή του, ξεκινά κόντρα στον δρόμο με μία άλλη μηχανή. Ωστόσο, όταν σταματούν, συνειδητοποιεί πως είναι γυναίκα η οδηγός. Ο Πέτρος γοητεύεται αμέσως από τη μηχανόβια αμαζόνα, της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται.

Σασμός νέο πρόσωπο

Πρόκειται για τη Σεμίνα, την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα Μανούρη. Ο Πέτρος της ζητάει να μάθει πληροφορίες για εκείνη, καθώς θέλει να την ξαναδεί. Οι δυο τους θα αποδειχθεί πώς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και η Σεμίνα θα κάνει τη ζωή του Πέτρου πιο συναρπαστική. Ο νεαρός και εκείνη θα έρθουν πολύ κοντά και θα γίνουν ζευγάρι περνώντας μαζί τον περισσότερο χρόνο. Όλοι θα καταλάβουν πώς κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του, ενώ εκείνος κάθε μέρα που περνάει ερωτεύεται τη μυστηριώδη Σεμίνα όλο και πιο πολύ. Ωστόσο, όπως όλοι οι ήρωες, έτσι κι εκείνη έχει τα δικά της μυστικά, τα οποία θα αποκαλυφθούν. Από την άλλη, η Θοδώρα μαθαίνει τη νέα σχέση του Πέτρου και είναι σοκαρισμένη, καθώς πια εκείνη δεν σημαίνει τίποτα για τον νεαρό .Από την άλλη, η ίδια δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη να τα ξαναβρούν και να αρχίσουν να σχεδιάζουν τον γάμο τους.