MEGA: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω

Το «The Chase» έρχεται στο MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MEGA: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω

Το MEGA φαίνεται πως έχει έρθει πιο αποφασισμένο από ποτέ καθώς στο δυναμικό του έχει αρκετά προγράμματα τα οποία από την αρχή έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», πρόκειται για το παγκόσμιο φαινόμενο με τίτλο The Chase.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιέχει αγωνία, στρατηγική, ταχύτητα και ένα σε ένα συνεχές κυνήγι γνώσεων. Μάλιστα, μέχρι στιγμής στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση στο να το παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου αν και δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Οι Chasers είναι μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι, φαινομενικά, τα ξέρουν… όλα! Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Οι Chasers καλούνται να «κυνηγήσουν» τους παίκτες με τις σωστές απαντήσεις τους και να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Ποιος θα βγει τελικά νικητής σε αυτό το μπρα-ντε-φερ γνώσεων;

Οι πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για το The Chase

Σταματάει η εκπομπή από το MEGA; Τι συμβαίνει;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το τελευταίο διάστημα βλέπει τις δυνατότητες του και στην παρουσίαση. Η εκπομπή Fishy, με καλεσμένους ονόματα "έκπληξη" όπως για παράδειγμα ο Πάνος Κιάμος που ήταν αποκαλυπτικός, «σχίζει» τις θάλασσες και ψαρεύουν μαζί μιλώντας για άγνωστα περιστατικά. Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχει η περίπτωση το project να πάει για κόψιμο.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ο ηθοποιός πέρα από τη συνεργασία του με το MEGA, αναμένεται να εμφανιστεί και σε άλλη τηλεοπτική στέγη, καθώς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά της ΕΡΤ.

«Υπάρχει ένα θέμα με τη συμμετοχή του, γιατί για να βγει στον αέρα η σειρά, η οποία υπολογίζεται για τον Ιανουάριο, δεν θα πρέπει να υπάρχει στον αέρα η εκπομπή στο MEGA», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.