Το παράπονο της κόρης της Βάσως Λασκαράκη - «Κάθε μέρα μου λέει γιατί...»

Απίστευτη αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το παράπονο της κόρης της Βάσως Λασκαράκη - «Κάθε μέρα μου λέει γιατί...»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το παράπονο που της κάνει τον τελευταίο καιρό η κόρη της και για ποιο λόγο τσακώνονται καθημερινά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή καθώς και για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για την κόρη της

«Καλά ήταν. Άντε τώρα, βγήκαμε για δουλειά ξανά. Μου έλειψε η καθημερινότητα, αλλά πέρασα και καλά.

Η κόρη μου, μου λέει γιατί θα πας. Αφού είπες δεν θα δουλέψεις. Της λέω: “Πέρασε ο χρόνος που είπα δεν θα δουλεύω”. Μου λέει: “Πόσες ώρες θα δουλέψεις; Πόσο κοντά είναι η δουλειά σου; Είναι πιο κοντά στο σπίτι ή πιο κοντά στο σχολείο; Τι ώρα θα γυρίζεις;" γιατί ήθελε να δει μια φίλη της.

Μου λέει δεν θα πάω στη φίλη μου, δεν σε χορταίνω.Το πρωί τσακωνόμαστε για τα ρούχα, γιατί δεν αποφασίζει τι θα βάλει, το μεσημέρι αγαπιόμαστε πάλι. Αυτά τα ωραία, τα πιπεράτα της μαμάς», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη στα social media που έφερε το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Στη πρώτη της μέρα στο σχολείο συνόδεψε η Βάσω Λασκαράκη τη κορούλα της το πρωί της Δευτέρας (13/9). Η ίδια σαν περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής στα social media και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά.

Η όμορφη ηθοποιός που επέστρεψε στην Αθήνα αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σημερινή ξεχωριστή ημέρα.

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε την κόρη της λίγο πριν μπει στο σχολείο και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: «Καλή σχολική χρόνια με υγεία και δύναμη σε παιδιά γονείς και εκπαιδευτικούς ???????? Η γ´ τάξη μόλις ξεκίνησε για μας με γέλια και συγκίνηση ☺️???? #eva #mylove #mydaughterismyworld #generation2013 #goodluck #schoolchalenge».

Μάλιστα, ένα από τα σχόλια ήταν αυτό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έβαλε χαρακτηριστικά μια σειρά από καρδούλες.