Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Λίγο καιρό πριν τον γάμο της με τον αγαπημένο της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προστέθηκε στη λίστα των celebrities των οποίων τα προφίλ έχουν χακαριστεί από επιτήδειους στο διαδίκτυο.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Έχω δει ότι μου έχετε στείλει πάρα πολλά άτομα ότι αυτό εδώ πέρα το προφίλ βγάζει νικητές. Παιδιά μου είναι όλα ψεύτικα, να σας πάρουν λεφτά θέλουν, μην απαντάτε και μην μπαίνετε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μόνο από το δικό μου προφίλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.

«Γονάτισε για να μου κάνει πρόταση και νόμιζα ότι...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ και μέσα σε όλα αποκάλυψε για τον γάμο της που ετοιμάζεται να γίνει σε ένα μήνα από τώρα.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως θα παντρευτεί και το νυφικό της θα είναι έτοιμο σε περίπου ένα μήνα. «Δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα» είπε.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η αποκάλυψη ότι της έγινε πρόταση γάμου άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους τους followers της καθώς κανείς δεν ήξερε πως το μοντέλο τόσο καιρό ήταν μαζί με τον αγαπημένο της.

Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε πρόταση γάμου, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε ακόμα κλείσει ημερομηνία, αλλά θέλουμε εντός του επόμενου μήνα να γίνει. Το παιδί είναι στα άμεσα σχέδιά μας» αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος.

«Κουμπάρα μου θα είναι η παιδική μου φίλη, Χρυσηίδα, αλλά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το παλιό και νέο ημερολόγιο και πολύ αναστατώθηκα. Η Ιωάννα Τούνη θα μπορούσε να είναι κουμπάρα αλλά ήθελα ένα άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί».

«Ήμουν γυρισμένη αλλού και όταν γύρισα τον είδα να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Με το που βλέπω το κουτί κατάλαβα, αλλά δεν μου έκανε πρόταση. Πήγε να μου βάλει αμέσως το δαχτυλίδι και τον σταμάτησα. Του είπα “ώπα ρε κουμπάρε, δεν θα με ρωτήσεις και τίποτα;” ». Αποκάλυψε δε ότι τον σύντροφό της τον λένε Δημήτρη, ότι είναι πολύ καλός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και ότι μετά τον γάμο θα λέγεται «Δήμητρα Αλεξανδράκη Κων…».