Ευχάριστα πολύ τα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Το ανακοίνωσε λίγο πριν γεννήσει

Έρχεται σε λίγες ημέρες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα πολύ τα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Το ανακοίνωσε λίγο πριν γεννήσει

Μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της διανύει η Κατερίνα Στικούδη και αυτό φαίνεται και από τα live του Just the 2 of us όπου παρουσιάζει τα backstage. Η τραγουδίστρια εκτός του ότι θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, βλέπει και μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγες ημέρες θα βγει το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Grande".

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες και ο κόσμος της το δείχνει καθημερινά, καθώς και στα σχόλια παρατηρήσαμε πόσο θέλουν να βγει το 5ο της άλμπουμ.

Η ανάρτηση - ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της στα παρασκήνια του J2us - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στον μήνα της έχει μπει η Κατερίνα Στικούδη και περιμένει από μέρα σε μέρα να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του γιου του και φυσικά είναι αχώριστο τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, ο DJ Rico -κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης- βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα παρασκήνια του J2US όπου η Κατερίνα Στικούδη έχει αναλάβει να μιλά με τα ζευγάρια μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή του σόου.

Αυτό το Σάββατο, μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη ήταν εντυπωσιακή μέσα στην aqua τουαλέτα της και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειψε και ο σύζυγός της. Η δημιουργία που φόρεσε στο live ήταν Evagelia Kountouri Couture.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος του σόου. Και η γνωστή τραγουδίστρια μετά την εμφάνιση στο J2US επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι με ριγέ άνετο πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στο okmag.g