Σικάτο και "βασιλικό" το τριώροφο σπίτι που μένει η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά

Φωτογραφίες από μέσα με την συγκλονιστική διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σικάτο και

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει με το δικό της σικάτο στιλ και θυμίζει κατά πολύ εσωτερικό βασιλικής έπαυλης, καθώς τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το μπεζ και το χρυσό.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους να είναι και η κύρια προτεραιότητα τους. Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο γιος της έχει τελειώσει το σχολείο, σπουδάζει στο εξωτερικό και το σπίτι που νοικιάζει είναι επίσης συγκλονιστικό.

Φωτογραφίες από το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Τα τρυφερά λόγια της Στεφανίδου για τον αγαπημένο της, Νίκο Ευαγγελάτο

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, λίγο μετά την απώλεια του πεθερού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την νέα τηλεοπτική σεζόν και στις αλλαγές που προέκυψαν φέτος με την εκπομπή της αλλά και για την επαγγελματική διαδρομή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

«Νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Αναφορικά με το να μην βρίσκεται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της η ίδια τόνισε: «Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας.

Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορωνοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση».