Εξελίξεις με την υγεία του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκου

Οι πρώτες δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκου

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 20χρονος που συμμετέχει στο J2US, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, καθώς διαγνώσθηκε θετικός μαζί και με άλλους παίκτες του show, αλλά και για τον πατέρα του, τον Ανδρέα.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Μπάρκουλη

«Έκανα μια μέρα τεστ και διαγνώστηκα θετικός. Μια μέρα πριν δεν ένιωθα καλά, αλλά νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Τελικά διαγνώστηκα με κορονοϊό. Δόξα τω Θεώ, το περνάω χαλαρά. Μόνο δεν έχω γεύση. Έχω μπούκωμα και πονόλαιμο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον πατέρα του: «Ελπίζω να με βλέπει από εκεί που είναι και να είναι περήφανος. Θυμάμαι τα πάντα από τον πατέρα μου. Το βλέμμα του, το χαμόγελό του και τη φράση που μου έλεγε: “να είσαι πάντα καλός άνθρωπος”», είπε.

Και συνέχισε: «Πλέον δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν με ενοχλεί να με συγκρίνουν με το είδωλό μου και το πρότυπό μου».

Ατύχημα για τον Νίκο Μπάρκουλη στη σκηνή του J2US

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι ένα από τα νεαρά ταλέντα που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (25/9) στην πρεμιέρα του J2US. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή του J2US είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως βγήκε ο ώμος από τη θέση του, με αποτέλεσμα να πονάει πάρα πολύ την ώρα που έπρεπε να τραγουδήσει στο πλευρό της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Ο ένας ώμος μου, δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά είναι πιο κάτω. Είχα ένα ατύχημα και βγήκε ο ώμος μου από τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά.