Στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην οικογένεια της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Η πολύ τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην οικογένεια της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Πριν από τέσσερα χρόνια η Σία Κοσιώνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Πήρε το όνομα Δήμος (φωτογραφίες από τα βαφτίσια του) και σήμερα 9/10 έχει τα γενέθλια του.

Ήταν Μάιος του 2017 όταν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με ανάρτηση στο Facebook και στις 22 Ιουλίου παντρεύτηκε στο Καρπενήσι με τον πολιτικό. Από εκείνη την περίοδο ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σήμερα λοιπόν, ο μικρός Φοίβος έχει τα γενέθλια του και η Σία Κοσιώνη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί και δημόσια.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τα γενέθλια του γιου της

«Δεν μπορώ να χαμηλώσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και πρόσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Με στενό μίντι φόρεμα στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη

Νονά έγινε η Σία Κοσιώνη το πρωί της Κυριακής 26/9, καθώς βάφτισε την κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου. Από το πλευρό της παρουσιάστριας δεν γινόταν να λείπει ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννη, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε βήμα και απόφαση της, ενώ μαζί ήταν και ο γιος τους Δημοσθένης.

«Μεγάλη μου τιμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το παρασκήνιο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει πίσω από αυτή τη βάφτιση. Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου. Κάπως το σπίτι μου είχε βγει τυχερό για τον Γιάννη και τη Μαρίνα κι έτσι είπαμε πως το δεύτερο παιδί τους θα το βαφτίσω εγώ» είπε η Σία Κοσιώνη, λίγα λεπτά αφού βάφτισε την μικρή Ελεονώρα – Παρασκευή.

«Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά» πρόσθεσε στη συνέχεια, λίγες ημέρες μετά το θρήνο που έζησε η παρουσιάστρια.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ντσούνος εξομολογήθηκε πως «είμαι λίγο πιο χαζομπαμπάς με την κόρη μου από ό,τι με τους γιους μου».

Η Σία Κοσιώνη ήταν απαστράπτουσα στα βαφτίσια, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα στενό μίντι φόρεμα με ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό.