Με διαφορά ηλικίας η σχέση Δέσποινας Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη! Τόσα χρόνια τους "χωρίζουν"

Και μεγαλύτερη είναι η τραγουδίστρια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με διαφορά ηλικίας η σχέση Δέσποινας Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη! Τόσα χρόνια τους

Μετά από τόσες φήμες, που δεν είχαν ούτε επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί το πρωί της Τετάρτης 6/10 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες στις οποίες έχει απαθανατιστεί η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη.

Από την ημέρα εκείνη λοιπόν το νέο ζευγάρι έχει συζητηθεί πολύ και σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη. Όπως σαν "βόμβα" έσκασε το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, έτσι έσκασε και η νέα της σχέση με τον ηθοποιό που όπως γνωρίζαμε είναι παντρεμένος (βέβαια θα έχει χωρίσει).

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σίγουρα το ζευγάρι που έχει συζητηθεί περισσότερο από όλα, όχι μόνο λόγω της σχέσης τους, αλλά και λόγω της ζωής τους.

Πόσα χρόνια περνάει η Βανδή τον Μπισμπίκη;

Όπως διαβάσαμε ηλικιακά τους χωρίζουν 8 χρόνια, καθώς η τραγουδίστρια γεννήθηκε το 1969 (52 ετών) και ο ηθοποιός το 1977 (43 ετών). Όπως και να έχει ο χρόνος για την Δέσποινα είναι ο καλύτερος φίλος και όσο μεγαλώνει είναι ακόμη και πιο όμορφη βάζοντας κάτω ακόμη και 20αρες (φωτογραφία που το αποδεικνύει).

Η αποκάλυψη του σερβιτόρου που τους εξυπηρέτησε στο μαγαζί που έκατσαν

«Εάν κάναμε ενημέρωση και ξεκινάγαμε το σπικάζ θα λέγαμε διαχυτικοί και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους», είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή Πρωινό.

Επίσης, στην εκπομπή μίλησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, που αποκάλυψε πως ο γιος του ήταν εκείνος που σέρβιρε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ηθοποιός μάλιστα, είναι τακτικός πελάτης του μαγαζιού.

«Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο μαγαζί μας. Προφανώς ήρθαν ινκόγκνιτο. Δεν είχαν κλείσει τραπέζι. Ήρθαν και κάθισαν σε μια άκρη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται τακτικά. Ε, έφερε και την Δέσποινα Βανδή. Τους σέρβιρε ο γιος μου», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που συνεργάζεται με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως: «Δε μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα και εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει και εφόσον ισχύει. Που πιθανολογούμενα θα ισχύει εφόσον έχουμε δει και πράγματα. Όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, ναι θα σας πω».